מה עושים כש....

אמא לה3

New member
מה עושים כש....

עייפים ואין כוח ללכת לעבודה? כשצריך ללכת לעבודה וצריך גם לנקות לפסח? כשצריך ללכת לעבודה ויש המון שיעורי בית ומבחנים? (לעבודה אני מתכוונת לאימון כמובן)

orelushg

New member
דוגרי - לא עושים כלום בסופו של דבר... חחחח...

או שבסוף נמצאים על המחשב... כמוני... ברגע זה... חחח...

אמא לה3

New member
יש לי עוד 30 דק'

לא לעשות כלום חוץ מלעזור לבת שלי בשיעורי בית ואני חייבת לצאת לאימון. אוף בא לי ללכת לישון עכשיו ולקום בערב...בכלל תמיד בא לי לישון בצהריים, מין פנטזיה שכזאת...(אולי בפנסיה...)

orelushg

New member
חחח.. למה רק בפנסיה??? תהיי אופטימית...

אני לפעמים, אם אני ממש לא מרגישה טוב, או סתם גמורה מעייפות, אני חייבת לישון איזה חצי שעה-שעה בצהריים... נשמע זקן אה? חחח...

Xx ofek xX

New member
קובעים לבנות אימון בוקר../images/Emo3.gif

את באמת תוכלי לעשות את זה בחופש ואז יהיה לך את כל היום פנוי
(זה מה שעושים אצלנו)

מספר שיטות

כוס קפה ריצה בחוץ אימון התעמלות, או לפחות כמה ביצועים בדשא ספר מקלחת + חפיפה שינה/מנוחה קצרה במיטה צפייה בסרטון טוב, מעודד ומעורר השראה השמעת מוסיקה ממריצה צחוק XXX

orelushg

New member
נועה- אני איתך...רק ש...

אני חולה
ואני לא יכולה לעשות כלום, חוץ ממחשב... ואני בדרך לישון את שארית היום
ואני עוד מפסידה חוג, מה שבד"כ לא קורה גם כשאני חולה

תרגישי טוב, מתוקה

שתהיה החלמה מהירה! כשחולים מומלץ דווקא לא ללכת להתאמן, אפילו אם מרגישים בסדר, ואפילו אם האימון משפר את ההרגשה הכללית. מחלה, וירוס, חיידק, חום זה לא צחוק, זה מסוכן ורצוי לא להעמיס על הגוף פעילות גופנית במצב כזה

Tammie

New member
הרגע קלטתי שזה נראה שאני שמחה שאת חולה

ממש לא! אני מקווה שתרגישי טוב בקרוב. ממליצה על התכרבלות במיטה והרבה תה ולימון! אהבתי מאוד את התגובה של נועה.... אני לגרמי מסכימה. עוד המלצה לגבי אימונים בחורף- אחרי אימון תמיד ללבוש בגדים חמים גם אם חם לכן בטירוף, אחרי האימון השרירים חמים, אם יוצאים החוצה לקור ולא לבושים כראוי מגדילים את הסיכוי שהשרירים יתפסו. סתם משהו שעלה לי לראש אז החלטתי לכתוב...

orelushg

New member
כן זה ידוע... ואני בהחלט עושה את זה...

נועה- אם אני מרגישה ממש ממש רע, אני באמת לא הולכת לאימון, אבל אם זה בקטנה וזה סתם שאני מנוזלת או משהו כזה אני כן הולכת, ואח"כ ישר נכנסת למיטה ומאגישה הרבה יותר טוב אח"כ
וזה קרה לי ביום רביעי, עדיין הייתי קצת מצוננת ולא משהו נוראי, ותכננתי עוד קודם ליסוע להדר יוסף, אז אין מצב שמוותרים על זה... חח... נסעתי והרגשתי באמת סבבה, אז נכון לא קרעתי ת'עצמי, עבדתי עד גבול מסויים, ועדיין הרגשתי ואני מרגישה גם עכשיו שזה היה אחד האימונים הכי טובים שהיו לי עד עכשיו
רק מה הבאסה, שיבום חמישי בצהריים התחיל לכאוב לי הראש תילים, אז לא הלכתי לאימון (לחוג..) בסוף
אבל לונורא עכשיו אני באמת מרגישה הרבה יותר טוב, ישנתי איזה 12 שעות!!! טו נו גם הייתי גמורה מעיפות... חחח... בכל מקרה תודה על כל ההמלצות והאיחולים, נראה שהם באמת עזרו לי

Tammie

New member
מכירה את המצב...

כשמדובר בעבודה, באמת לפעמים אין ברירה. אתן מכירות את השיר של גזוז - "שיר העבודה" לטובת מי שלא הנה קישור: http://www.youtube.com/watch?v=K5jB-9_CjQ8 אז אני מאחלת לכן שלא כל יום שלכן מרגיש ככה, אבל מה לעשות, לפעמים זה קורה. כשמדובר בללכת לאימון להתאמן (ולא לאמן) אני דוגלת בדעה כזאת- גם אם יש לי מבחן, אני לא אלמד כל הזמן, אני יעשה הפסקות ואתן לעצמי לנוח, אז עדיף כבר ללכת לאימון. האימון בדרך כלל ירגיע אותי, יעזור לי להוציא מתחים ואנרגיה ויאפשר לי לחזור ללמידה בצורה הרבה יותר ממוקדת ואפקטיבית. ובאמת גם בתקופה שלמדתי לבגרויות לא פיספסתי אימון אחד. זה בסך הכל היה פעמיים בשבוע, והארבע שעות האלו היו שוות לי.

נעממהה

New member
מסכימה!

במיוחד שאני עכשיו בתקופה הזו... אני מסוגלת להפוך את כל סדר היום שלי רק בשביל להגיע לאימון . זה באמת עוזר להתרכז אחריו, אם לא עייפים מידי... לגבי המצב שאמא לה3 תיארה... טוב, כולנו מכירים את זה... אפשר גם לחשוב על הזמן הקרוב שבו אפשר לנוח ולשתות משהו חם... לי זה עוזר, אפילו אם אני יודעת שזה 12 בלילה של אותו יום... אה, אפשר גם להיכנס לפורום... בהצלחה לכולם:)

אמא לה3

New member
אוראלוש, תרגישי טוב!

וואי, תודה בנות שנתתן לי במה לפרוק קצת פיהוקים... אני כבר אחרי היום הזה, דוקא היה אימון נחמד מאוד, עבדתי עם כל הבנות בכל הקב' על עמידות ידיים כאלה מוחזקות ויפות ועם הנבחרת על ערביות פ"פ, קפיצות ידיים, אחת עשתה קפיצת ידיים+דניש נורא נחמד, והכי כייף היה שהבת שלי עשתה לבד ערבית פ"פ פ"פ וסלטה לאחור (עם שמירה). חוץ מזה עבדנו גם על סלטות לפנים מהמקום והיה בסך הכל כייף גדול!

orelushg

New member
וואי תמי זה ממש נכון- אני ממש מסכימה איתך!!!

ואני גם, אין סיכוי שאני אפסיד חוג, אלא אם אני במצב קשה ביותר, כמו אתמול.. חח.. גם אם זה יום לפני מבחן, אני אחרוש ת'נשמה כל היום, ות'הפסקה שלי אני אעשה בתור האימון, יענו אני אוותר כמעט לגמרי על הפסקות בזמן הלימוד, כדי שאני אלך לאימון, ואח"כ אני אחזור ואשב ללמוד

למעלה