מה עושים לקבלן ש...

מה עושים לקבלן ש...

קניתי בית חדש, כשקניתי את הבית השלד כמעט היה גמור, ובגמר עדיין לא התחילו. אני בעצמי חי את ענף הבנין. בזה אני עובד למחייתי. ולכן התרשמתי מאוד מאופן העבודה בכל מה שנוגע לשלד ולשיטות העבודה שתוארו בפניי ושאכן ראיתי. עד כאן הכל בסדר, אבל אז התחילו את עבודות הגמר ושם מסתבר לאף אחד אין מושג איך לעבוד נכון וזה מתבטא בהפרשי גובה בין מפלס חדר הממ"ד לשאר הדירה של 4 ס"מ. וזה מתבטא בכך שבכל חדר בנפרד ישנו קו נפרד לריצוף כנ"ל במרפסות וכן הלאה הליקויים יימים ואלו אכן ליקויים כפי שאמרתי אני מתוך הענף. השאלה שלי מה אפשר לעשות עם הקבלן (נציגיו) שפשוט מתעלמים לחלוטין מכל מה שאני אומר להם מה אני יכול לעשות עכשיו על מנת לקבל בית ראוי אני אל רוצה לחכות שאכנס לדירה ולתבוע אותו אני רוצה לקבל את מה ששילמתי עבורו למישהו יש רעיון.

ulytka

New member
דבר ראשון- לא משלמים את הכל בהתחלה

אבל זו עצה לפעם הבאה, הסיבה היא, כפי שאתה יכול לנחש, כדי שגם אתה תוכל להחזיק אותו בביצים. בנוסף, אם הוא קבלן רשום תנסה לפנות להתאחדות הקבלנים וכמובן- למרכז הבניה הישראלי בגעש. אני לא יודעת עד כמה שני הגופים יוכלו לעזור אבל לדעתי זה צעד אחד לפני משטרה ותביעה. עברתי קורס בבילדינג ומכל השיעורים על מגוון הקבלנים השונים למדתי דבר אחד לאורך כל הקורס: להזהר, להזהר ולהזהר !!! יום טוב

odedg

New member
בבניה עבוד עם המומחה המתאים

כמו בכל דבר אחר. בניהזה עסקמקצועי ויש חוקי בניה ויש תקנים ויש כללי המקצוע הטובים. כדאי לפנות לחברה המתמחה בביקורת איכות בניה ולהסתייע בה, גם אם הדבר אינו בחינם!

odedg

New member
בבניה עבוד עם המומחה המתאים

כמו בכל דבר אחר. בניהזה עסקמקצועי ויש חוקי בניה ויש תקנים ויש כללי המקצוע הטובים. כדאי לפנות לחברה המתמחה בביקורת איכות בניה ולהסתייע בה, גם אם הדבר אינו בחינם!

למעלה