מה עושים מקצועית?

mamy4

New member
מה עושים מקצועית?

אני אם חד הורית עם ילדה קטנה מוגבלת בעבודה באיזורים ובשעות יכולה לעבוד רק 8 שעות ובאיזור שלי בלבד (פ"ת) התחום בו עסקתי במשך כ-15 שנים היתה תחום הביטוח שאותו למדתי במכללה לביטוח (לא תואר) לצערי זהו תחום מצומצם במה שעסקתי ומקומות העבודה שעבדתי מוגבלות (חברות ביטוח) כיום אני לא עובדת ומחפשת עבודה או לחילופין לעשות הסבה לתחום אחר אך בכל דבר אפילו מזכירות פקידות דורשים ניסיון מה שלי אין דבר נוסף הוא השכר! משכורתי האחרונה היתה 8000 ש"ח נטו כך שקשה לי לעמוד מול משכורות מינימום של 20 ש"ח לשעה במיוחד שאני מפרנסת עיקרית. אז איך יוצאים מהפלונטר הזה? אני כבר חודש מחפשת עבודה ושום פניה לא היתה.... אני גם לא יודעת לאן לפנות חוץ מאדמיניסטרציה/מזיכרות/פקידות כי אין לי מקצועי אחר, שגם בזה נתקלתי בבעיה, כי כולם רוצים תואר או ניסיון ואם כן יש משהו אז השעות והאיזור לא מתאימים וגם השכר מאוד מאוד נמוך. אשמח לשמוע רעיונות/תובנות/עזרה בנושא

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
תשובה

את באה עם דרישות לגבי מקום העבודה, השכר ושעות העבודה. אין ספק שתצטרכי להתפשר לפחות על דבר אחד. החיים הם דבר משתנה ולפעמים צריך לדעת להסתפק בפחות ממה שהתרגלנו אליו. עדיף לך לעבוד במשכורת מינימום מאשר לא לעבוד בכלל, בייחוד כשאת המפרנסת העיקרית בבית. תמשיכי לחפש עבודה תוך כדי אבל כרגע תתפשרי על כל דבר, כמה שזה קשה.

mamy4

New member
אני בינתיים חותמת אבטלה כך

שיש לי בינתיים הכנסה שוות ערך למשכורת מינימום... כך שבינתיים יש לי הכנסה כלשהי שהיא לא עוזרת לי לשרוד אפילו ולכן אני מחפשת עבודה שתיתן לי לחזור חזרה לעמוד על הרגליים ולחזור למסלול העבודה אין לי אפשרות להתפשר לא על השעות ולא על איזור העבודה ובטח לא על שכר כמפרנסת עיקרית... אז לא ביקשתי 8000 ש"ח כפי שהיה קודם לכן אבל תמיד שואפת להתקדם ולהתקרב לזה אבל לא במשכורת מינימום כמו של אחד שהתשחרר מהצבא וללא ניסיון כלל

mamy4

New member
השאלה היא לאיזה תחום

עלי לפנות מקצועית אם זה לא ביטוח אני מחפשת משהו שהוא מקצועי ועצמאי וראש גדול לא משהו קטן לא יודעת לאיזה כיוון ללכת ולאיזה תחום לפנות

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
תשובה

אבטלה תיגמר בשלב מסוים, לא מציע לך להתבסס על העניין. ברגע שאין לך מקצוע ממשי, את יכולה ללכת לכיוון של מזכירות ולהתקדם לאט עם הזמן. אין פתרונות קסם. את חייבת להיות חזקה ולהכין את עצמך לפשרות כי אחרת יהיה לך קשה למצוא עבודה. שימי לב שאת יכולה לפעול בהדרגתיות-למצוא עבודה עכשיו ולהמשיך לחפש משהו טוב יותר.

mamy4

New member
לחפש עבודה אני מחפשת מהרגע

הראשון אך עד היום למרות כל קורות החיים ששלחתי ללא מעט מודעות אפילו לא היתה פנייה אחת. לכן אני התייעצתי מה לעשות מזכירות לא בדיוק מעניין אותי כי זה משהו שלא בדיוק מתאים לי ...(זה פשוט בגלל חוסר ברירה) ברור שאני מעדיפה משהו מקצועי יותר ועצמאי יותר חשבתי אולי בכיוון של משהו שאולי ניתן לשלב ולעבוד מהבית בגלל בעית השעות שלי ובעית מיקום מקום העבודה... מה גם שאין לי סידור לילד וגם אין לי מי שישמור ויעזור לי גם בחגים ובחופשות כך שזו בעיה זו גם הסיבה שפוטרתי ממקום קודם בגלל העדרויות כל פעם שהילד נזקק לי או שכאשר היה חופש ו/או חג

liatooti

New member
../images/Emo47.gifאולי תתחילי להתעסק בתחום אחר כמו..

אולי תתחילי ללמוד משהו שיאפשר לך גם ליהיות עם הילדים שלך כמו עסקים נדל"ן וכו' אני אשמח לתת לך פרטים במייל

למעלה