כמה דברים...
מעבר לריבה וקונפיטורה כמה שימושים:
- קומקוואט מסוכר מיובש חלקית(לא קונפיטורה)
- סירופ קומקווט (ניתן גם להקפאה, לשילוב במשקאות, קינוחים ועוגות)
- קומקווט כבוש (כמו לימון כבוש לכל תבשיל)
- קומקווט מוחמץ עם ירקות פיקנטי.
- קומקווט משומר בברנדי.(למשקאות, גלידה, עוגות ועוגיות ובכלל לקינוחים)
- צ'אטני עם קומקווט.
- מיץ קומקווט לשילוב ברוטב לסלט.
- מיץ קומקווט למשרה לדגים, עוף, בשר.
- קליפות קומקווט מיובשות וטחונות כתבלין גם בתערובת תבלינים
- קצוץ כתוספת לרוטב לפסטה.
- סלסה פיקנטית עם קומקווט מרוסק.
בהצלחה