מעניין...., יש לי שאלה אליך:
הלכת לבדוק את בעיית הריכוז וזה אחד מהתרגילים שקיבלת? כי לא חשבתי שיש לבעיה כזו פיתרון שכזה, תמיד חשבתי שזו בעיית מודעות או בעייה פסיכולוגית בלבד. גם לי יש אותה בעייה, אם משהו לא מעניין אותי לא יעזור כמעט כלום והלימוד יהיה מאוד קשה, אני עוד זוכר את שעורי ההיסטוריה שלי, הייתי מנסה לקרוא איזה מאמר או סיפור והייתי מוצא את עצמי קורא את אותה שורה משהו כמו 5 פעמים (בגלל זה אני שונא לקרוא), באמצע השורה הייתי כבר מאבד את הריכוז וחוזר כל הזמן אחורה. למגן בהיסטוריה ממש חרשתי וקיבלתי רק 60 בעוד שחבר שלי שהתכונן איתי קיבל 90 (מה שמוזר הוא שלבגרות התכוננתי חצי שעה וקיבלתי 67, לא יודע איך). מה גם שאני נוטה לשכוח דברים שקראו ממש לפני כמה כמה רגעים, בעבודה משתגעים ממני וזה מאוד מתסכל. תמיד חשבתי שיש לי זיכרון חלש אבל הינה, מהרגע שהמילים לפסיכומטרי התחילו לעניין אותי המילים נקלטים לי יחסית מהר ואני מצליח לזכור 50 מילים בערך בחצי שעה עד שעה (למדתי בינתיים 1500 מילים). ללכת לפסיכולוג אני לא מתכוון, מה שכן ניסיתי לקחת כדורים מ GNC, אמרו לי לקחת אותם לפחות למשך חצי שנה כדי שזה ישפיע אבל אחרי חודשיים הפסקתי. על כל מקרה, למרות שאני כל הזמן מנסה למצוא מעקפים לבעיה אני חושב שיהיה לי מאוד קשה להתמודד עם האוניברסיטה ומה שרציתי לשאול בעצם הוא האם יש לך עוד כמה רעיונות או עצות?, הייתי שמח לשמוע כמה התנסויות, גילויים או ידע שיש לך על הנושא. תודה מראש.