מה עושים נגד פטריה בואגינה של האשה

מה עושים נגד פטריה בואגינה של האשה

למנוע את הפטריה? ללטפל הפטריה קיימת? למנוע התפשטות של הפטריה למערכות אחרות? תודה

ebony

New member
טוף הטיפול הוא ארוך וקשה

אבל מנסיון אישי הוא מאוד עוזר והוא אפשרי.... דבר ראשון בתור התחלה קונים טמפון אורגני , שמן עץ התה ושמן אתרי לבנדר. לוקחים שמן זית או כל שמן בסיס אחר לוקחים כף מהשמן בסיס ושמים טיפה מהלבנדר וטיפה מעץ התה.... טובלים את הטמפון בשמן ומחדירים אחרי שעתיים מחליפים את הטמפון זה כטיפול ראשוני.. יש גם אפשרות לטפטף טיפה לבנדר וטיפה עץ תה על תחבושת הגיינית ואחרי שעתיים לזרוק וללכת בלי תחבושת. לעשות את זה פעמיים ביום.... בנוסף יש להתחיל דיאטה נגד קנדידה שצריך לעשות אותה חצי שנה: להוריד פחמימות ריקות : לחם לבן, אורז לבן... ולעבור ללחם מחיטה מלאה ללא שמרים אורז מלא וכל הדברים שיש להם מלא בשם... אסור סוכר בכלל שמרים גם אסור אבקות מרק להוריד ציבעי מאכל להוריד וחומרים משמרים גם אם כתוב שהוא טיבעי. קולה קינלי משקאות קלים אסור,חלב פרה, קפה אסור ותה רגיל אסור. ובשבועיים הראשונים אסור פירות. לאחר שבועיים אפשר להוסיף 2 פירות ליום גם לא להגזים כי יש בזה סוכר. כללי בכל הדיאטה: מותר לאכול אורז מלא וכל המלאים
אם זה לחם מחיטה מלאה אבל לשים לב שאין שמרים.. את כל סוגי הירקות, הפירות (חוץ מאשר שבועיים ראשונים שבהם אסור פירות), ושמן זית מומלץ. תה מותר רק אם זה תה צמחים. מים מותר גבינות מחלב עיזים חלב סויה ללא לקטוז יש כזה בסופר אני אישית מצאתי. גבינות מחלב סויה סויה בכלל אבל אם את סובלת מקרישי דם כתוצאה מגלולות צריך להזהר עם הסויה כי היא מכילה אסטרוגן. יוגורט ביו. 4 פעמים ביום כמוסות אצידופולוס מולטי ויטמין כל בוקר. וכל זה כדי לחזק את מערכת החיסון. מצורף אתר בנושא שמסביר בדיוק מה זה קנדידה ויש בו את הטיפול בפירטי פרטים יותר.. הדיאטה מאוד קשה ולכן הייתי ממליצה לפנות לנטורופת או כל עוסק אחר בתחום כדי לטפל בבעיה כדי להיות במעקב ובתמיכה . הכי חשוב זה לא להשבר כי כבר אחרי כמה שבועות יש תוצאות מנסיון
. אבוני

bflygirl

New member
קודם כל איך את בטוחה שזו פיטריה?

קראי פה כתבה גם תלוי מה המצב של הפטריה כמה זמן היא נמצאת אם זו פיטריה והיית אצל רופא נשים לאיבחון? מאיפה הגיעה ההחלטה?

היי בנות אני לא אמרתי שיש לי פטריה

שימו לב לשאלה שלי ותקראו אותה יותר ממוקד. אני שאלתי על הפטריה בכללי וקבלתי מכן המון חומר. ולא כל מי ששואל על מה שהוא סובל מהמה שהוא הזה? ואולי הגיעו אלי כמה נשים שסובלות מהמשהוא הזה??? כעת יש לי הרבה מאד אנפורמציה בזכותכם... חג שמח מלא אור ואהבה

../images/Emo138.gifהיי אביבה אור וחג שמח../images/Emo16.gif

עדיין מחכה אני לתשובתך. לאחר שלמדתי איך לאבחן את הפטריה ודרכי שמוש שונים, אני רוצה לדעת את דעתך המקצועית ואת הצעותיך: למנוע הדבקות בפטריה להגיש עזרה: אילו שמנים באילו מינונים וכמה טיפות בצורה מדויקת. כיצד למנוע הדבקות חוזרת... לי יש תוספת מהעולם שלי: אישה שנדבקה בפטרית הקנדידה: שתבדוק את קבלת הנשיות שבה. שתבדוק את המערכת הזוגית שלה ושל בעלה או החבר או מדוע היא לא מסמפטת גברים. שתכנס מיד לשמחה, מוסיקה וריקודים- מדיטציה בתנועה ישפר מאד את ההרגשה אם היא מאמינה בכוחה של התפילה ביהדות שתקרא את פיטום הקטורת שלוש פעמים ביום 40 יום. מצפה לתגובה

liri g

New member
אציטופולוס

אלו קפסולות, (של סולגאר - מצויין) צריך לבלוע אותן, ואפשר גם לפרק את הקפסולה, ולמרוח את האבקה הכדורית באיזור הנרתיק (כמה שיותר עמוק..). זה מחסל את הפיטריה. ואפשר לקחת את הקפסולות גם כשאין פיטריה למי שרגישה לפטריות, כדי למנוע.

../images/Emo137.gif../images/Emo25.gifהיי מיכלי ,חג אורים

שמח. והנה תשובתי ממני אליך,,,
חצי ליטר מים חמימים. 1 כפית חומץ תפוחים. 2 טיפה שמן אתרי לבנדר. 2 טיפות שמן אתרי עץ-התה-האוסטרלי-טיטרי. 2 שמן אתרי קורנית מתוקה. לערבב את השמנים האתריים בחומץ תפוחים, ולהוסיף למים, עושים אמבטיות ישיבה.
צמחי מרפא לפצ"ו,אגוז-שחור,חורשה-עבותה,מסייעים להרחקת קנדידה, ולחיזוק המערכת החיסונית. ושתיית תה קינמון.

תודה רבה אביבה וחשבתי לעצמי...../images/Emo22.gif

אולי תתחילי לרקוח שמנים ומשחות. את מראה כזה ידע מדויק חבל על הזמן. יש לי רעיון: תקימי לך אתר באינטרנט וצרפי לינק אליו. יש לי רעיון כיצד לתמחר את המוצרים שלך. אם תרשי לי כאן בפורום אצרף קובץ... חג שמח

אז מה את אומרת?../images/Emo6.gif

לפרסם את הקובץ שהכנתי??? יצרתי עבורך מחירון למוצרים פשוט לא תאמיני איזו יצירתית אני. אה פשוט תתיחסי אל הקובץ בהומור, ואולי מתוך ההומור תצמח לה איזו שהיא רצינות. האם זה מקובל על חברי הפורום??? כולם שואלים איך לעשות מה... איפה ללכת איכן קונים. אז הכי פשוט שאביבה תעשה את זה ואנחנו נדע לאן לפנות. מחכה לתשובה של כולם

../images/Emo140.gifתודה מיכל,אבל לא נראה לי שזה

המקום לפרסם. אני לא רוצה שהפורום יהפוך למשהו מסחרי. המטרה של הפורום,שכולם שותפים ממקום של כיף,והנאה , בלקבל ולתת ידע על שמנים אתריים וצמחיים, וצמחי-מרפא. מעבר לזה אני עונה בשמחה לכל שאלה ,"איך עושים מה" חג חנוכה שמח. אור, שמחה ,וניסים.

למעלה