מה עושים נגד תקיעת משחקים מתחת למקרר?

ספרנו1

New member
מה עושים נגד תקיעת משחקים מתחת למקרר?

את העכברים , הגומיות, ובקרוב אני חושש שגם את גליל הפלסטיק הקטן שהחתולה אימצה לצורך משחק (היא דוחפת אותו מתחת לדלת החדר ורצה מיד לצד השני של הדלת למצוא אותו שם
) היא תוקעת מתחת למקרר, ואני צריך מדי כמה שעות/ימים לדחוף מקל מגב/מטאטא מתחתיו ולהוציא את השלל.

דווקא בכדורים, שגדולים מכדי להיתקע מתחת למקרר, היא לא כל כך משחקת.

אולי יש מתקן ייעודי שאפשר להצמיד מסביב לתחתית המקרר כדי לחסום חפצים מלהיכנס תחתיו? רעיון אחר?
תודה

Yukita

Active member
מנהל
אצלנו יש בשלב זה

לפחות 20, אפילו 25, כדורים צבעוניים קטהים מגומי עם בליטות. כולם הצליחו להיעלם בדרכים מסתוריות

dimitrygo

Active member
מנהל
אם תחסום את זה לגמרי תהרוס לה את כל הכיף

אבל אתה יכול לחפש משהו לתקוע שם לא כ"כ רחוק כדי פחות להתאמץ בשביל לחלץ דברים משם.

ספרנו1

New member
זה לא נכון..

רוב הזמן היא נהנית "להרדיף" את העכבר ברחבי הדירה. זה נכון שכשהיא נקלעת איתו לאיזור המקרר היא (כנראה) נהנית לדחוף אותו מתחת ולנסות להוציאו, וחוזר חלילה, אבל מה שקורה בד"כ זה שהוא נתקע שם ואז אין לה עם מה לשחק עד שאני מתעורר / חוזר לדירה.

ספרנו1

New member
מתחשק לי לפנק את החתולה במשחק שווה

אולי משהו חשמלי או משהו אחר. יש רעיונות (אשמח גם ללינק באיביי/מקום אחר שאפשר להזמין) ? תודה רבה

(אני שואל בעיקר מפני שראיתי שהיא מאד מאד אוהבת לרדוף ולעקוב אחרי חוטים למיניהם שאני מזיז - חכות/חוט של המטען/אוזניות - ולא תמיד יש לי כוח להתרוצץ יותר מדק' ספורות עם החוט ולספק לה מקור שעשוע).

למעלה