מה עושים עכשיו

geviaz

New member
מה עושים עכשיו

עכשיו כשטלעד הפסידו (וקשה לי להגיד שאני מצטער) מה יעלה בגורלם של התוכניות והזכויות לתוכניות שלהם?

תתש

New member
בטח אחד מהערוצים האחרים

יקנו את הבית הלבן כי יש רייטינג טוב בהתחשב שהיא סדרת רכש. וחוץ מזה אפשר לראות אותם בלי טלוויזיה

אופטימיות זהירה

אני מאמין שמישהו אחר ידאג לרכוש את העונות הנוספות. אם זה שוב יהיה ערוץ 2 תחת שרביטן של רשת/קשת, ערוץ 10 או שוב הכבלים (הפעם באמצעות "ערוץ עוקף וורנר" שלהם - הוט אקסטרה. אני לא יודע מה איתכם, אבל אני שומר על אופטימיות זהירה

gilriv

New member
נדע רק בנובמבר 2005

זה הסיום הזכיון שטלעד הולכת הביתה {כולל האנשים של הערוץ הם אם לו ,חותמים נגיד אם קשת או רשת -לא נראה אותם יותר בטלוויזה איזה כיף בעניין הרכישות
טלעד תמכור אותם לקשת הוא לרשת בערוץ2

Nushi G

New member
נצל"ש- לא נעים לי לשאול- אבל...

למה כ"כ מת פה? איפה כל האנשים של הפורום הזה? אני יודעת שאני חדשה והכל, אבל לא נראה לי שזה רגיל... הייתכן?

Nimst

New member
הסדרה לא משודרת כרגע בארץ

וגם כשהיא שודרה היו מעט אנשים. לצערי, "הבית הלבן" היא לא בדיוק פצצת רייטינג בישראל.

לא פצצת רייטינג. מעניין למה

כשטלעד דחפו אותה לשעה נידחת, הזיזו אותה קדימה ואחורה כל שבוע מחדש, התעללו בנו חודשים ארוכים עם מהדורת החדשות המיותרת באמצע, ולא קידמו את התוכנית בשום אופן, איך היא תהייה פצצת רייטינג? זאת תוכנית שצריכה להיות משודרת בלב הפריים-טיים המאוחר (21:00-21:30 גג). אני מקווה שמי שלא יקנה את העונות הנוספות יידע יותר טוב.

לא תקפתי אותך..

תקפתי את טלעד. כי הם מעצבנים אותי. ואני שמח שהם הפסידו. בוקר טוב |4u|

gilriv

New member
אנשים באים לפה רק לשוחח מה היה

שזה שודר אולי נדבר שטלעד -
יעלם לאיפה לאיזה ערוץ ישדר עכשיו ?

stavoonia

New member
שלחתי להם אימייל...

שלחתי לקשת מייל ושאלתי אם הם מתכוונים לרכוש אותה... כשהם יענו לי, אני אפרסם את התשובה...

למעלה