מה עושים עם אהבה אובססיבית

פירוט

שלום לך חגית אני בת 31 נמצאת במערכת יחסים מזה כ8 חודשים יש בינינו אהבה אדירה מין ניצוץ מדהים אבל למרבה הפלא אנחנו לא מסתדרים רבים המון מתווכחים מגיעים מבחינה מילולית מאוד נמוך נפרדים וחוזרים חדות לבקרים. אחרי כל פרידה אני יודעת שזה הדבר הנכון לעשות יש הרבה בכי הרבה צער ואז בן זוגי במין מניפולציה בלתי ברורה מצליח להחזרתני אליו וזה חוזר חלילה אני עייפה אני מרגישה שהוא שולט לי לע ל המחשבות אני רוצה לעזוב ולא מוצאת את הכוחות זה כמו אובססיה אני רוצה וצריכה ללכת מה עושים ברגע שאנחנו נפרדים אנחנו שנינו מדברים על ריקנות ואי רצון להיפרד מה עןושים הבלבול שולט זה משפיע לי על היום יום וזה הדבר האחרון שאני מעוניינת בו אני מבינה הכול אבל לא מסוגלת להביא את עצמי לשלב הישום אנא עיזרי לי

נראה שחייך מאז הכרותכם סובבת רק

בסיב הדבר הזה. זוגיות, אהבה הם מאד חשובים ורוב בני האדם מהרגע שמתבגרים וחשים רגשות רומנטיים רוצים לממש את החשק הזה. מה שלך יש עם בן זוגך נראה לי שזאת אינה אהבה. את פוחדת איך תהיי ותרגישי בלעדיו וחייך כיום מוגדרים ע"פ מערכת היחסים הזאת. מדוע את נשארת איתו? מדוע את חוזרת אליו למרות שאת מבינה שהזוגיות לא טובה? תשאלי את עצמך את השאלות האילו כאשר התשובה איננה "הוא שולט בי..." תנסי לברר ללא קשר אליו, מה משאיר אותך איתו, ממה את פוחדת? איך את מרגישה כאשר אין לך חבר וכו... התשובה נמצאת אצלך בלבד גם אם הוא יודע במניפולציה להחזיר אותך, הרי את היא זו שבוחרת לחזור. תבדקי את כל אילו ותמשיכי להתייחס אם תרצי.

פשוט נראה לי

שאני נכנעת לתכתיבי החברה שלבד זה לא מספיק טוב אבל ברור ונהיר לי שהביחד הזה לא עדיף על הלבד אני רוצה ללכת אני שוקלת לנתק את הקשר בבת אחת האם זה נכון ?

אני חושבת שאת יודעת מה צריך להעשות

ואני רוצה לעודד אותך להניח לקשר הקלוקל הזה . זאת הזדמנות ללמוד איך לנסות להתנהל אחרת , כדי שתוכלי לנהל חיים טובים ושמחים "לבד" או ללא זוגיות וזאת בשביל שתעשי לך בחירה נכונה מאהבה. כאשר את רוצה בן זוג ממקום נואש, כי לחברות שלך יש , כי כולם כבר נשואים ויש אפילו ילד בדרך וכו... את לא בוחנת את הצרכים שלך ואת מידת ההתאמה אלא את הנתון היחיד "זה בחור שרוצה להיות איתי ואז אוכל להגיד שיש לי חבר" באופן הזה תמיד תמצאי את עצמך לא מרוצה . כאשר תלמדי להיות מרוצה ללא זוגיות, זה יהיה בסיס טוב בהרבה לזוגיות ראויה.

למעלה