מה עושים עם אייפוד חדש??

מה עושים עם אייפוד חדש??

שלום קיבלתי אייפוד מיני יפה וחדש.. עכשיו מה עושים? כעיקרון אני ואחותי קיבלנו שנינו אייפודים.. ואת האייפוד של אחותי, הטעינו כבר.. אז עכשיו היא ישר התקינה את האיטונס ובלי בעיה העבירה שירים והכול בסדר.. ומה אני עושה? האייפוד שלי חדש לגמרי לא נגעו בו עוד.. עכשיו מה אני ישר יכולה לחבר אותו לכבל היו אס בי וזה ירשום אותי בתור משתמש חדש? צריך להטעין את האיפוד קודם? בקיצור- מה עושים? ואם אפשר.. שלב.. שלב.. תודה מראש!

weird dust

New member
קודם לטעון

ובגלל שהיום אין מטען אז אין בעיה. ככה - ברגע שתחברי כל השירים באייטונז יעברו פנימה לתוך הנגן. האייטונז מסתנכרן באופן אוטומטי. יש הבדל בין השירים שלך לשירים של אחותך? אם כן תיכתבי ואני ינחה אותך איך לעשות סינכרון חצי אוטומטי בשביל כל אחד מהמכשירים. הנגן צריך להיטען כמה שעות לפחות ולא להתחיל לשמוע ישר. אם יש מטען חשמל בבית של אחד האייפודים עדיף לטעון דרכו ולא דרך המחשב.

matke

New member
דוגרי אפל יצאו דפוקים

שהם לא הביאו מטען לחשמל ונרתיק

weird dust

New member
הבעיה שגם קריאייטיב הולכים לכיוונם

הבעיה שקריאייטיב לא מספיק חזקים בשו ולדעתי זה רק יפגע בהם. כמו שזה פגע באייפוד. הרבה אנשים קונים מתחרה שהרבה פעמים זול יותר בכמה גורשים כי יש בו גם מטעם לחשמל ואם גם יש עוד דברים אז ביכלל טוב.

matke

New member
תגיד רק לי העיצוב של הזן טאץ' מזכיר

את הH10? ולנוסה. מה שעוד יותר מעצבן זה שהמטענים וכל השטויות עולים הרבה מאוד כסף.

למעלה