מה עושים עם בגד רטוב?

Roaicc

New member
מה עושים עם בגד רטוב?

היי חברים,

אני מתאמן בבוקר מוקדם בחדר כושר וגם שוחה.

אחרי השחייה , מן הסתם , הבגד ים ממש ממש רטוב ...ואין לי כל כך זמן לייבש אותו.
אני בעצם מכניס אותו לתיק ומשאיר את התיק באוטו , עם הבגדים, הנעלי ספורט, הנעלי ריצה וכו.

הם סגורים בתוך התיק ל -9-10 שעות.

שאני חוזר הביתה בערב, ומוציא את התיק מהבג'ז ---כל הבגדים שלי די ספוגים עדיין במים
ומסריחים בטירוף!!

אני האמת חשבתי שעם החום הנורא ביולי-אוגוסט, זה אמור להתייבש ,
אבל כנראה שזה רק מסריח....נשאר רטוב ומשאיר ריח נוראי עם כל הלחות ברגע שזה סגור ככה
בלי טיפת אוויר.

אז מה הפיתרון שאתם מציעים לי אחרי האימון?

אולי פשוט לשים בשקית נפרדת את הבגד ים ,ספוג המים בנפרד ? וככה הבעיה תיפתר.?

לא מבין בזה

תודה

trilliane

Well-known member
מנהל
בגד או בגד-ים?

בחדר הכושר שהתאמנתי בו היה מכשיר לייבוש בגדי ים (ברמת סחיטה טובה) אבל ברור שכל הרטובים מהברכה הפרדתי מלכתחילה לשקית משלהם ולא השארתי סתם בתיק. כמו כן לא הייתי משאירה בתיק לשעות, תמיד חוזרת ישר הביתה ותולה בחוץ (בצל) לייבוש. אם אתה משאיר בגדים סגורים בחלל קטן, איך ייתייבשו? בקיצור, צריך לשטוף היטב במים, לסחוט היטב ולהשאיר פרוש לייבוש במקום מאוורר. בכל מקרה לשים בשקיות נפרדות, זה ברור.

Roaicc

New member
אני משם ישר טס לעבודה

אז פשוט לשים בשקית באוטו בנפרד וככה אולי יתייבש

trilliane

Well-known member
מנהל
אז תצטרך לחיות עם בגד-ים רטוב ומסריח ברכב עד שתוציא אותו משם

הוא לא יוכל להתייבש בתוך שקית. ייבוש = מים מהבד מתאדים לאוויר. אם הבגד חנוק בתוך שקית, מעט האוויר (הלח ממילא בקיץ) בשקית לא יאפשר לו להתייבש. שקית נפרדת רק תמנע מהריח להתפשט בכך שהוא לא יוכל להתאוורר לחלל התיק בפרט ולחלל הרכב בכלל.

be_roo

New member
אני פרסתי את שלי על משענת הראש של המושב

זה לא מספיק לחות בשביל שהרכב יסריח בסוף היום.

be_roo

New member
שוטפים את בגד הים במים, גם לו עדיף לא להיות ספוג בכלור לאורך

זמן.
&nbsp
(חוץ מזה שאצלי אין ריפוד על משענת הראש
)

trilliane

Well-known member
מנהל
מקשרת לשרשור שפתחת גם בפורום עשו זאת במו ידיכם:

[URL]http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/774/[/URL]
(שלמעשה לא קשור לנושא...). אני מזכירה את כללי הפורום: לא לפרסם כאן במקביל לפורומים אחרים, ואם כבר פרסמת ולא נענית, לציין זאת. זו לא הפעם הראשונה שאתה מציף במקביל כמה פורומים בלי להמתין לתשובות (ומקבל בהם את אותן תשובות!). זה לא לעניין וזה לא מכבד את זמנם של הגולשים שטורחים לענות. להבא שרשור כזה יימחק ללא התראה.

למעלה