מה עושים עם בטא 15?

מצב
הנושא נעול.

beta15

New member
מה עושים עם בטא 15?

מה עושים עם בטא 15?
חוץ מלחכות יומיים ולטפס על התקרה בינתיים - מישהי יכולה להסביר לי מה זה אומר? רקע: הפעם בלי טיפולים, מחזור שני אחרי שהפסקתי גלולות, ככה שאני לא יודעת אם באיחור של 3 ימים או בהקדמה של 4, ולא אם אני 17 יום או 10 ימים אחרי הביוץ. חוץ מזה, בדיקה ביתית (כן כן, לא התאפקתי ועשיתי) יצאה חיובית אבל עם פס חיוור. יש סיכוי להריון תקין ושזה פשוט מוקדם? ואם אין סיכוי, למה אומרים שכל תוצאה מעל 10 היא הריון?

lilushli

New member
ללא ספק

מה עושים עם בטא 15?
חוץ מלחכות יומיים ולטפס על התקרה בינתיים - מישהי יכולה להסביר לי מה זה אומר? רקע: הפעם בלי טיפולים, מחזור שני אחרי שהפסקתי גלולות, ככה שאני לא יודעת אם באיחור של 3 ימים או בהקדמה של 4, ולא אם אני 17 יום או 10 ימים אחרי הביוץ. חוץ מזה, בדיקה ביתית (כן כן, לא התאפקתי ועשיתי) יצאה חיובית אבל עם פס חיוור. יש סיכוי להריון תקין ושזה פשוט מוקדם? ואם אין סיכוי, למה אומרים שכל תוצאה מעל 10 היא הריון?
ללא ספק
שבטא 15 היא מראה על הריון וללא ספק צריך לחכות להכפלה ולראות לאן מובילים הדברים יבואו לכאן הבנות שיספרו לך הריון תקין לחלוטין שהתחיל עם בטא 14 ו- 13 ו-15 כך שסליחה אבל חוץ מלטפס על הקירות אני לא מכירה אף דרך אחרת אבל טיפוס קליל בלי סנפלינג ודומים לו. צחזיקה לך אצבעות ואם המון אמונה וחשיבה חיובית זה יכול להמשיך נהדר. בהצלחה לילושלי

מה עושים? מחכים ../images/Emo12.gif

מה עושים עם בטא 15?
מה עושים? מחכים

לדעתי יש לך סיכויים מאוד טובים, בהתחשב בעובדה שאת לא יודעת כמה זמן עבר מהביוץ,אכן יתכן שבמקרה שלך זה בסך הכל מוקדם והכל תקין. טיפוס קל על הקירות, ואני מחזיקה לך אצבעות.

מחזיקה לך אצבעות ../images/Emo45.gif

מה עושים עם בטא 15?
מחזיקה לך אצבעות

להכפלה יפה!!!! מכיוון שלא היה טיפול ולא היה כוריגון, אין סיבה אחרת לבטא 15 ולפס השני - חיוור ככל שיהיה - מלבד הריון!!!! ומכיוון שאינך יודעת מביוק מתי היה הביוץ, יש סיכוי ממש טוב שזה אכן זה
אז נותר לך עוד יום וחצי לקוות ולהתפלל לחדשות נפלאות מחר, ואנחנו כאן איתך!!!! (ואל תשכחי לעדכן!!!!)

מצב
הנושא נעול.
למעלה