מה עושים עם בן עם צרכים מיוחדים ?

xxxxx70

New member
מה עושים עם בן עם צרכים מיוחדים ?

אני אב לבן עם צרכים מיוחדים שלא מצליח (הבן) להכיל את המתח המיני. נראה לי שאין לי ברירה אלא למצוא לו משהו בתשלום.
איך מתנהלים בנושא הזה בלי להסתכן מבחינה בריאותית וחוקית ? אני נתקל כמובן בהמון פרסומות אבל הייתי מעדיף משהו יותר מסודר ובטוח גם אם יותר יקר.

אפשר גם בפרטי.
תודה לעונים

Sharoman

New member
זאת שאלה רצינית?

בן כמה ה"בן"?
אם הוא לא מתמודד עם המתח המיני הוא זקוק לאשת מקצוע מסוג אחר - פסיכולוגית או לכל הפחות מטפלת מינית.
סקס בתשלום יעזור "לו" בערך כמו לאכול כל ארוחה במסעדה, סכומי הכסף שמדובר עליהם בטווח הארוך יהיו אסטרונומים וספק שמישהו יצליח לעמוד בזה.
אם אתה מחפש לטפל בבעיה של מתח מיני האפשרות היחדיה שלך (אם אתה באמת לא מסתדר לבד) היא לפנות לייעוץ.

לגבי השאלה שלך, אין שום דרך להבטיח דבר כזה, אין פיקוח, אין חוקיות ולכן אין הבטחות.
באופן כללי, אם אתה מוצא מישהי בתשלום שלא דורשת ממך בצורה חד משמעית ולא מתפשרת להשתמש בקונדום כבר מהשניה הראשונה תסתובב, צא החוצה וברח מהר!
כל אישה שמכבדת את עצמה או חושבת/דואגת לבריאות שלה תדרוש ממך להיות מוגן כדי קודם כל להגן על עצמה.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
בן כמה הבן שלך והאם הוא חי בבית?

נראה לי נושא חשוב ומורכב ולא ממש מתאים לפה אלא לאיש מקצוע/מקום שיוכל לענות על שאלתך.

gilflover

New member
אם הוא בוגר (בגילו)

ובמידה ולא ניתן להפגיש אותו עם נשים במצבו ובגילו, אזי ממליץ לך לפנות לסקסולוג/ית שתוכל לכוון ואולי אפילו להפנות לסרוגייט במידה ויש צורך.
צרכים מיניים הם חלק בלתי נפרד ובלתי נשלט בחיינו, גם בחייהם של בעלי צרכים מיוחדים.
יש דרכים לעזור בכך אבל זנות (עם כל הרצון הטוב וההבנה) היא לא חוקית וכרוכה גם בבעיות מוסריות (בלי לשפוט, כן?).
יש אפשרויות כאמור, כמו סרוגייט.
ברר על כך ובהצלחה.

xxxxx70

New member
תודה לעונים. הבן בבית, מקבל טיפול אבל יש דברים ששום טיפול לא

יכול להחליף.

Sharoman

New member
קודם כל השאלה היא מה בדיוק הצורך המיוחד שלו?

כתבת רק שהוא לא מתמודד עם המתח המיני.
שנית, השאלה היא מה לדעתך הוא ישיג בכך שישכב עם אישה זרה שלא תפגוש אותו שוב לעולם?
כלומר, אתה לא חושב שהעדיפות הראשונה שלו ולכן גם שלך היא בת זוג לטווח ארוך שתוכל להתמודד איתו ועם הצרכים שלו?
כלומר, זאת לא בעיה פעם בחודש לשלם כמה מאות שקלים כדי "לעזור" לבחור אבל האם זה באמת יעזור לו ואם כן אז איך?

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אתה כתבת"אבל יש דברים ששום טיפול לא יכול להחליף

ואומר??
מאד קשה להתייחס כי אני לא מכירה אותו,מצבו הנפשי ואת היכולות שלו הקוגנטיביות והמנטלית,ואני לא בטוחה שלהביא בחורה זרה תתן לא
את הביטחון ושממנה הוא יפיק הנאה וישחרר מתחים.

למעלה