מה עושים עם בעיות זכרון

מה עושים עם בעיות זכרון ../images/Emo7.gif

אני באמת מנסה לקחת בחיוך וליישם את "הקשה יש רק בלחם" אבל הזכרון זה הקטע הקשה והמביך. הלופוס היקר שלי הוא ב CNS ואוטומים במוח וזה אומר שיש לי ירידה בזכרון ובלאק אוטים. אני יכולה פתאום לא לזכור שם של אדם קרוב ממש. זה מביך!! אז בקרב הקרובים לי כבר יש בדיחות על העניין ולוקחים בקלות אבל בעבודה?? או סתם מישהו?? אוף... סליחה על הקיטורים כשכולם מאושרים מהחג אני רועדת מפחד שבהרמות כוסית אני לא אדע עם מי אני מדברת!

שותפה לצרה - מערכת עצבים מרכזית

היי גם אצלי הפגיעה במערכת העצבים המרכזית (ובעוד....) והדרך היחידה להתמודד עם זה, זה ההומור. ואם תשימי לב, אחת ההרצאות המרכזיות בכנס, מתייחסת להומור וצחוק ככלי להתמודדות. אז מקווה לראות אותך שם, ולצחוק ביחד, הרי שתינו לא נזכור מתי והיכן שוחחנו על בעיית הזכרון. עם חיוך עגום על השפתיים שבוע טוב ורגוע

כוכי תודה חה חה

אני מקווה שבכנס אזכור את שמי פה....
אבל יש להניח שאזכור למה אני שם ואם לא... אז אולי מישהו יזכיר לי... ראיתי את תוכן ההרצאות והן באמת מעולות. אגב מותר להקליט את ההרצאות? שאוכל לחזור לחומר אחר כך - נקודות לא אצליח לרשום... כן הפרקים מוכר בוודאי לרובנו. שוב נורא תודה על הכל

עוד אחד שהיה ב-זבל הזה

כוכי - האם הכוונה לסוג הזה של ההומור או ל-הומור כדרך ריפוי וטיפול, כלאמר משהוא בסגנון של ה-גשטאלט ? מתושלח הצעיר

כוונת ההרצאה בעניין ההומור והצחוק

הי כוונת המשורר היא לעזור לחולים במחלות גופניות להתמודד עם מחלתם באמצעות הומור וצחוק. להזכירך, אסף הרופא די מוביל בתחום הזה. זה היה בית החולים שאמר שהוא מעדיף להשקיע כסף בליצנים במקום במכונת דיאליזה. כי הכוח של ההומור והצחוק הוא רב מאוד. מקווה שלא נתאכזב, ואכן נקבל כלים נוספים להתמודד עם כל ה"זבל הזה" - כלשונך. להתראות

ה-ד"ר המרצה

ה-ד"ר המרצה , למרות שאני לא מכיר אותו באופן אישי, הוא מנהל את אחד ה-פורומים שנקרא "מחלה גופנית - תמיכה רגשית" הוא המליץ לי לקרוא את הספר "סרטן כנקודת מפנה" - האם במקרה קראת אותו ? אני המלצתי לחברינו ה-לופסים (בכוונה חסרה ה-"ו") לקרוא אותו, אותי הוא ריתק ובנוסף גורם לחשיבת מחשבות בכיוונים רבים ושונים ולדברים נוספים שאפשר להפיק מעצמינו. מתושלח הצעיר

לא קראתי, באיזו הוצאה זה יצא?

רק תגיד באיזו הוצאה זה יצא, וכבר אשיג אותו. סומכת על ההמלצה שלך, ומאמינה מאוד בחשיבה חיובית, חיוכית..... ועוד להת.

סרטן כנקודת מפנה

הספר נכתב ע"י ד"ר לורנס לה-שאן הוצאה - אלטרנטיבות - הוצאה לאור מחירו כ-70 ש"ח

talio2

New member
נודולים......?

האם יש למישהו נודולים על כפות הידיים ?

talio2

New member
נודולים.........

כך בעצם התגלתה המחלה אצלי :- יצאו לי נודולים על כפות הידיים ובבדיקת ביופסיה אובחנה דלקת בפרקים ובשלב מאוחר יותר, בבדיקות דם אובחנו עןד תסמינים............. יש?????????

למעלה