מה עושים עם בעל שמספר הכל לאמא

smagi

New member
מה עושים עם בעל שמספר הכל לאמא../images/Emo35.gif

אבל לא לאמא שלו אלא לאמא שלי.... כשאני ובעלי רבים (וזה תמיד על שטויות כמו למה הוא צועק כשהוא רואה כדורגל, למה הוא לא אוכל בעבודה וכו´) ובמקרה אמא שלי מתקשרת, הוא מיד מספר לה מה קרה. ואמא שלי במקום שתשלך לטובתי תמיד אבל תמיד הולכת לטובתו. אז נכון שהוא בדרך כלל נסיך, אבל מה לא קורה שגם הוא טועה? אצלה זה לא
היא אומרת לי אני מכירה את שניכם ואם אני אומרת שאת לא בסדר אז אני יודעת
אוף ממש מעצבן

jif

New member
האם הגענו

לימות המשיח?? שאלתי לפני כמה ימים אותה שאלה אך הפוכה, מה עושים עם בעל שמספר לאמא שלו וחמות שרוצה לדעת הכל!! הייתי מעדיפה שבעלי יספר לאמא שלי ושהיא תהיה לטובתו, מדובר בדבר נדיר בימינו. נראה לי שאת מקנאה טיפטיפה, נכון? כי אם היא הייתה לטובתך, זה היה פחות מעצבן אותך, אני צודקת
אני חושבת שאת צריכה להודות על כך שיש ביניהם קשרים טובים וכמובן הכי חשוב, קחי את הכל בקלילות

smagi

New member
מקנאה מאד ../images/Emo5.gif לא קצת, כי אצלו

בבית הדבר הפוך. תמיד הוא עייף כי הוא עובד קשה (מה אני לא עובדת?) וכואב לו הגב כי הוא מרים את נועם (מה אני לא מרימה אותה?) ותמיד הוא רעב (לא חשוב שעכשיו אכלנו בבית והוא אומר שהוא לא יכול להכניס פירור לפה). ותמיד הוא מרזה ותמיד הם רואים שאני השמנתי קצת..(טוב אני אוכלת לו את כל האוכל
) בקיצור גם מפה וגם מפה תמיד הוא יוצא מנצח. טוב נו נסיך או לא???

jif

New member
בזוגיות

לא אמורה להיות תחרות
אם זה כך, אז משהו לא בסדר. כפי שאמרתי קודם, את צריכה לשמוח שהיחסים טובים, הלוואי עלי. שאלה: הוא "מנצל" את זה? ז"א, האם הוא דורש ממך את מה שאמא שלך דורשת? לי נראה שמדובר לו סתם בנסיך, אלא בנסיך מאוד מאוד מפונק

smagi

New member
ממש לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הוא האחרון שינצל

להיפך, הוא זה שמפנק אותי יותר מדי (אולי בגלל זה כשאומרים שאני לא בסדר זה קצת מפריע לי...) דוגמא קטנה: ביום שישי, אני עובדת והוא לא, וכשאני חוזרת הבית מצוחצח אחרי שטיפה,אבק, כביסות וכו´ אז תגידי את נסיך
או לא

jif

New member
עם כזה בעל

למה את מתלוננת?? אני מנסה לחשוב למה כל העניין מפריע לך ואולי זה בגלל שאת רגילה להיות "פינוקי", לא מתאים לך שידרשו ממך לדאוג לו ושיהיו לטובתו.

smagi

New member
הבעיה היא שאם אני לא מספרת על

המריבות שלנו למשפחה שלו, ולא מערבת אחרים.. למה הוא צריך את זה??? כנראה בשביל להראות לי עד כמה אני קטנונית. שמת לב ששאלתי וגם עניתי

jif

New member
בעלי גם כזה

הוא אוהב לספר כל דבר, דווקא מריבות פחות. אני לא חושבת שהוא רוצה להראות שאת קטנונית, זה סתם אופי פטפטני.

הגנובה

New member
כי אצלי אף אחד אף פעם לא מנקה....

(חוץ ממני כמובן
)... ואם אני כבר מבקשת ממנו לעשות משהו... זה תמיד מלווה במבט מבועס וקיטורים מצידו....

jif

New member
זה החינוך

שנתת לו במשך 18 שנה או שזה בא מהבית??

הגנובה

New member
זה בא מהבית... בשנים הראשונות

תיקנו את זה (שימו לב ל"תיקנו" ולא ל"תיקנתי")... אח"כ לקחתי עוזר בית וזה התקלקל שוב... היום פוטר העוזר בית ונשארה רק העוזרת...

jif

New member
אני לקחתי

עוזרת בשביל שלום בית. אחרי כל ניקיון משותף שעשינו, היינו סחוטים ועצבניים, כי לכל אחד היתה שיטת ניקוי אחרת.

הגנובה

New member
מאוד מוכר לי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif... אבל אצלי הוא

לא מספר כלום לאף אחד.... אני זו שמספרת הכל לאימי ואחיותי.... אימי דוגלת בשיטה שהיא למדה מסבתי.... היא לעולם לא תצא נגד החתן
... תמיד היא תהיה לטובתו
... היא מסוגלת לשבת אצלי בבית - או אצלה - זה ממש לא משנה היכן אנו נמצאות.... בעלי נכנס מהדלת והיא כבר... "קומי תכיני לו משהו לאכול
קומי תראי אם הוא רוצה לשתות...."... זה כבר מוציא אותי מדעתי.... מה... אני ישבתי כל היום ושיחקתי "דוקים"
... אז מה אם הוא נכנס עכשיו.... אם הוא ירצה לאכול הוא יודע איפה המקרר, אם הוא ירצה לשתות... הוא יודע איפה ה"תמי בר".... ואז היא קמה... "אתה רוצה לאכול משהו
אולי לשתות
...." הוא כמובן מסרב כי הוא אכול ושתוי עוד מהעבודה.... ואת זה אני יודעת אבל היא.... עם 18 שנה של הכרות איתו.... מסרבת לרדת מהקטע הזה
אם אנחנו רבים על משהו... היא תמיד תתפוס קודם את העמדה שלו
.... ואם אני אוכיח לה שהוא זה שלא בסדר.... היא תמיד תגיד לי להתפשר.... לעולם לא תטען טענות נגדו, לעולם לא תצא נגדו בפומבי או בפרטיות.... תמיד תמיד אני זו שצריכה להיות יותר בסדר מהאפיפיור
... מצד אחד... זה מאוד מעצבן.... אני הבת שלה ולא הוא
מצד שני... יברך אותה האל... כך היא שומרת על יחסים טובים איתו ולעולם לא נותנת לו להרגיש רע כמו שאני מרגישה עם חמתי
!| ואל זה אני אודה לה כל חיי

omizu

New member
קודם כל תגידי תודה שלאמא שלך

אכפת ממך. מה לעשות? איתה את יכולה לריב חופשי. היא שומרת לך על חיי הנישואים
(סליחה גנובי) היא חכמה כי בטוח שלפעמים גם הוא מעצבן והיא יודעת אבל היא רק מחזקת אתכם אם את מרגישה שקשה לך עם הביקורת תזמיני אותה לכוס קפה במקום נחמד ודברי איתה.

amitmom

New member
מגי יקרה....נעים לי לשמוע שיש לך

אמא כזו נפלאה שרוצה למנוע מבעלך את אותה עוגמת הנפש לה את זוכה ממשפחתו אין ספק שזה קצת צובט בלב שאמא שלך לא לצידך אבל אם תסתכלי על התמונה הגדולה את תראי שהיא דווקא מאוד כן. אגב,אני מקנאה בך. אייך גרמת לבעלך לנקות ולסדר? בעלי שהוא בחור חביב לכל הדעות לא מבין שלסדר את הבית משמע לסדר את הבית ולעשות סידורים משמע ללכת לקניות, לדבר עם ההוא, לסדר את הזה וכו´ מבחינתו זה שהוא הפעיל מכונה או קנה מצרכים זה נקרא לעבוד קשה. לצערי אצלו זה התחיל מהבית שלו..אמא שלו לא נתנה לו אף פעם לנקות את החדר שלו..אחותו היתה צריכה לנקות לו..זוועה

smagi

New member
בעלי כל כך מסודר שזה מדהים

הבגדים אצלו בארון מסודרים כמו חיילים, לעומת הארון שלי שמבולגן באופן תמידי, לפעמים אני מרגישה לא נעים לדוגמא אנחנו לוקחים נס ומשהו לאכול בסלון בערב בשניה שאנחנו מסיימים הוא קם ולוקח הכל למטבח. כנראה זה אופי כזה. לשמחתנו אנחנו משלימים האחד את השניה, אני מבלגנת והוא מסדר ככה לפחות לא משעמם אצלנו!

למעלה