מה עושים עם בצק סוכר שהתקשה?

meravz2002

New member
מה עושים עם בצק סוכר שהתקשה?

פתחתי את האריזה של הבצק סוכר והוא קשה אבל לא יבש. יכול להיות בגלל הקור הוא התקשה. מה לעשות?
 

net the jet

New member
כן ! זה עדיף על בצק רך ! אם ממש

קשה לך- 5-10 שניות במיקרו, ותתחילי ללוש ! ( לא כל החבילה, תוציאי עם כף או תחתכי עם סכין גוש שאת צריכה)
 

t a l talim

New member
זה בגלל הקור...

בקיץ היתה לנו "מכה" של בצק דביק, ועכשיו הוא קשה- מזג האויר משפיע מאוד על הסוכר. לושי טיפונת והוא יתחמם ויחזור להיות רך ונעים.
 
למעלה