מה עושים עם גבר...

יעל24יעל

New member
מה עושים עם גבר...

שאחרי שבועיים של כימיה מטורפת מצד שנינו והתלהבות הדדית מאיך שהכל זורם, פתאום לוקח צעד אחורה וביוזמה שלי לשיחה אומר שהוא רוצה לקחת את זה קצת יותר לאט ומאז עברנו לטלפונים פעם ביומיים בערך וכאילו הכל נעצר. אני יודעת שבאותה שיחה הוא גם יכל לסיים את הקשר ובחר שלא לעשות את זה. אז, גברים בבקשה תעזרו לי איך אני "לוכדת" את הבחור? באמת שהיה משהו מיוחד כנראה שהוא רק צריך להתגבר על הפחד/לחץ או מה שזה לא יהיה...

Sefy

New member
את יכולה לנסות לדבר איתו על זה

ומה זאת אומרת "לוכדת" את הבחור ? הוא מטרה ? חיית טרף שצריך לתפוס ?

jessy19

New member
../images/Emo45.gif ספי צודק!!!

תקשורת בין בני זוג זה אחד מהדברים העיקריים לבנות מערכת יחסים תקינה. ובנוגע ללכידת הבחור- הוא באמת לא מטרה או חיית טרף אבל בואו לא נהיה פולטיקלי קורקט לכמה שניות ונבין שהתכוונת שאת רוצה להיות עם הבחור הזה ולכן בעצם שאלת כיצד את יכולה לגרום לו להפסיק לפחד ולהלחץ.

יעל24יעל

New member
חבל שאתם כאלה ציניים../images/Emo9.gif

לא סתם הכנסתי את לוכדת למרכעות... אבל לא נורא הנה אני מסבירה את עצמי וכל מה שאני רוצה זה לפתח קשר עם הבחור. דרך אגב הרעיון של לדבר איתו לא ממש טוב כי השיחה הקודמת רק הלחיצה והרחיקה אותו... אני זקוקה לטכניקה אחרת.

night mistress

New member
קחי את המרחק שהוא מציע..

אני בעד לא לרדוף.. אם הוא רוצה אותך שיתאמץ..ואם לו, אז יש עוד.

יעל24יעל

New member
אז זהו שלא...../images/Emo9.gif

אני יודעת שאם כן אז בעצם היתה לי את התשובה...אבל לא שכבתי איתו! נכון היתה כימיה מטורפת אבל את זה עצרתי.

אני אישית חושבת ורואה את המשפט

" לקחת את זה יותר לאט " בכמה מובנים. 1. הבחור לא ממש מעוניין וזאת דרכו להראות זאת. 2. הבחור אוהב להתחיל מערכות יחסים באיזי איזי, כדי לא לפספס שום דבר ולא להתאכזב בסופו של דבר. מה ניתן לעשות ? לכבד את הדיעה שלו ( כפי שאת היית רוצה שיעשו) ולהבין לאט לאט את הרמזים לאיזה כיוון שהם ילכו. בהצלחה,

AVI0012

New member
יעלוש.

יעלוש.יש פיתגם.רודף ..הודף.הודף..רודף.כשתירדפי אחריו הוא יהדוף.וההפיך.לפי דעתי הוא מרגיש קצת חנוק מהקשר הזה.הרבה טלפונים מציידך.תני לו תחופש שלו.ותיראי לאן זה זורם.בהצלחה.אבי

משהו על טקטיקות...

אני יודע שהרבה לא יאהבו את מה שאני כותב... אבל אמנות השיחה מסוגלת להגיע למקומות שאיש לא חלם עליהם. הכל תלוי ביכולת שלך לנתח מה הצד השני רוצה לשמוע, ביכולת שלך להתנסח נכון ובעיקר - בטיימינג. אז נכון שגברים מוחאים שמנשים שמחזרות אחריהן, אבל מניסיון אני יכול לומר שכאשר עוברים את הגבול הדק זה בהחלט מטרד ולא נעים בכלל. היה עדיף אילו לא היתה קנאות בכלל. אני חושב שהזמן הוא נייר השיוף הכי טוב שהמציאו, אבל אם את בכל זאת חייבת "טקטיקה"... אז לדעתי כשאת מדברת איתו תספרי לו שבעצם יש עוד דגים... ושהוא לא היחיד בשטח. אם את חשובה לו - הוא ילחם על "הטריטוריה" שלו. ואם לא... זה לא היה שווה מלכתכילה.. מילה אחרונה... לא פחות חשובה מהטקטיקה היא דרך היישום שלה, או במיקרה שלך, הטון שבו תגידי את הדברים. פסיכולוגיה היא כלי חזק - למי שיודע להשתמש בו. בהצלחה!

יעל24יעל

New member
מאד עניינו אותי הדברים שלך

אני מקווה שאני אצליח ליישם את זה בדרך הנכונה, מעבר לזה שהבחור העיד על עצמו שהוא קנאי, חייבת להשתמש בקלף הזה
, מקווה רק שהוא יתקשר ותהיה לי ההזדמנות לזה...

יעל24יעל

New member
כבר יומיים הוא לא התקשר../images/Emo7.gif

ואני ממש לא מצליחה להבין אם הוא לא מעוניין למה הוא לא אומר את זה פשוט? למה הוא סיים את השיחה האחרונה ב"טוב מאמי אני אדבר איתך", מה הוא כזה פחדן או שהוא לא רוצה לסיים את זה? מישהו מצליח להיכנס לראש המוזר שלו??

rashi

New member
לדעתי הגבר ניבהל

הבחור ניבהל מהעוצמה של מה שקרה בינכם והחליט לעשות חושבים אם עצמו אם הוא חשוב לך ואת לו תני לו את הזמן שיתעשת וכמובן גם זה עד גבול מסוים

יעל24יעל

New member
ומה הגבול??

לא דיברנו כבר שבוע, די ברור שזה נגמר אז למה הוא לא טרח להגיד את זה? יש לנו חברים משותפים וזה ברור לו שניפגש במוקדם או במאוחר... אני לא ממש מצליחה להבין את הקיצוניות שלו. יש לי גם תחושה שאם הייתי ממשיכה להתקשר לא היה מפריע לו לשמור אותי על אש קטנה, לא יודעת ככה נראה לי..

למעלה