מה עושים עם ג'וג'י ברי? ואיך עושים שמנת מקשיו

מה עושים עם ג'וג'י ברי? ואיך עושים שמנת מקשיו

אז יופי, קניתי. מה עושים איתם? טעמנו ככה- לא ממש טעים. אולי צריך להשרות במשהו? ואז מה עושים איתם???

ועוד שאלה בלתי קשורה- קניתי קשיו טבעי. איך אני הופכת אותו לשמנת/קרם משהו כזה?
 
אנחנו לא נוגעים

בג'וג'י האלה שמגיעים מסין.

לגבי קשיו יש להשרות כמה שעות במים. אחר כך לסנן, לשטוף, להכניס למעבד מזון איכותי או בלנדר, להוסיף מים מתחילים מחצי הכמות בהשוואה לקשיו ומזלפים פנימה בעדינות עוד עד להגעה למרקם המבוקש.
טיפונת מלח. כל השאר לפי הצורך למענו את מכינה אותה.
 
שואלים

לא נוגעים כי לא מאמינים שמסין מגיע משהו שלא רוסס כדבעי/ הושקה במים מזוהמים/ לא יודעת מה עוד. לא קונים
 

RSPA

New member
יש גוג'י ברי טריים ילידי ארץ ישראל

לא צריך את הסינים ולא את המיובשים. רק טריים.
אבל צריך לוודא עם המגדל שיש יבול.
 

ladybug6

New member


לא בוגר במיוחד אבל זה הצחיק אותי נורא
 

RSPA

New member
אני זורם איתך...


גם אותי זה הצחיק, כשקראתי...
 
למעלה