מה עושים עם גופות המחבלים?

THE WIZARD 55

New member
מה עושים עם גופות המחבלים?

הפורום המשפטי לאולמרט וברק: "לא להעביר את גופת המחבל למשפחתו" הפורום המשפטי פנה הערב לרה"מ ולשר הביטחון שלא להעביר את גופת המחבל למשפחתו. "בעצם תליית דגלי חמאס, הראתה המשפחה היא תומכת ברצח המזעזע", אמר נחי אייל, מנכ"ל הפורום והוסיף: "עליו להיקבר בבית הקברות למחבלים יש לאסור את קבורתו בירושלים שאת אדמתה טימא כשרצח תלמידים שעמלו על תורתם". (אתר קשת) הידיעה הזאת העלתה לי כמה שאלות..מה עשו עם הגופות של המחבלים עד עכשיו? האם העבירו אותם לרשות לידי משפחתם? האם ישראל השתמשה אי פעם בגופות של מחבלים במו"מ על גופות החיילים בלבנון? ובכלל מה דעתכם על על הבקשה... יללה שיהיה שבוע טוב

KingTino

New member
לפי דעתי

צרכים להציב אותם בכיכר המדינה , ולקרוא לכל העם לירוק עליהם

shm490

New member
יש בתי קברות למחבלים

אני יודע על אחד בצפון הארץ

mike00

New member
אני אומר לעשות חביתה עם הרבה

בייקון ולזרוק לתוך שקית זבל,את השקית אפשר להעביר לחמת גדר כדי שיאכילו את התנינים...

ינשוף4

New member
ככל שאני זוכר

(מסה"כ כתבות בתקשורת) נכללו גם גופות לבנונים, בעסקות עם חיזבאללה. מעבר לכך- לא היה שמוש במו"מ. היו כתבות אחרות, שמהן עלה שהבעיה, בעצם, הפוכה. מה לעשות בגופות ש"אין להן דורש"? הכתבות העלו שערוריה, לפיה נקברו, כ"אלמונים", בבתי קברות חילונים יהודים (כל מקום אחר- סרב לקבלם...).

THE WIZARD 55

New member
תודה על המידע.

מעניינת הנקודה שאין להם דורש. ולמה קוברים אותם בבתי קברות יהודיים, לדעתי צריך לשיהיה מקום רק עבורם.

ינשוף4

New member
אז נראה שאין

ולפי אותן כתבות- גם באותם בתי קברות קמה התנגדות, כשהתברר מי הם אותם "אלמונים". גם אני חושב שצריך שיהיה מקום מסודר, בלי "הטעיות".

מוחמד5

New member
אם אני לא טועה

הם קבורים ליד אחד הקיבוצים בצפון, אולי מחניים. בחלקה מיוחדת לכך.

למעלה