מה עושים עם ג'ל בשער ?

מה עושים עם ג'ל בשער ?

אולי למישהו יש פיתרון יצירתי באשר לבעיה הכאובה של ג'ל בשער אשר אינו הולך ביחד עם קסדה ?

micmuk

New member
אולי פחית ?!?

מיק

dptnl

New member
תסתפר ... ../images/Emo8.gif

ככה אני עשיתי מהיום הראשון שעליתי על שני גלגלים ... אפילו גיליתי שזה יותר יפה לי

rois5

New member
עם כבר אז לא להסתפר

אני לאחרונה מגדל את השיער..לא מאריך אלא משאיר רעמת שיער . ככה לא צריך לשים ג'ל ואתה מסדר את השיער עם הידיים

adivon

New member
קח איתך ג'ל לדרך.

אם יש לך אירוע או דייט, קח איתך את הג'ל. שאתה מגיע לאן שאתה צריך להגיע. לך לשירותים או תשתמש במראה של הקטנוע כדי למרוח אותו. או שתעשה כמוני, אני כבר הפסקתי לשים ג'ל מאז שנהייתי קטנוען. פרט למקרים נדירים שיש איזה אירוע או דייט.

ixmix

New member
יש לי מספר פתרונות:

1. סע בלי קסדה. 2. שים את הראש מתחת למושב כשאתה נוסע וחבר אותו כשאתה מגיע. 3. שים ג'ל בקסדה במקום על הראש ועד שתגיע הוא יעבור לשיער. 4. סע באגד.

Shlomi TC

New member
אחח, הכאב...

אני הייתי "מכור" לג'ל, הוא היה הסמל המסחרי שלי. כשעברתי טסט היה היום הטוב ביותר וגם הרע ביותר בחיי. אין מה לעשות כל כך אחי, צריך להתרגל להיות בלי הג'ל. תתעודד מהעובדה שאחרי גיל 30 עדיין יישאר לך שיער

נסה את שיטת "כובע הטמבל"

המקובלת בקרב עדת השליחים/המאותגרים אבולוציונית. מחזיק יופי, האיורור עשר וממגנט כוסיות בערימות. לך על זה!

אם כבר שים קסדת חצי...

ותעשה ככה, למרות שקפצו על חבר שלי ששם את הקסדה על הצוואר, שני יס"מים חארות... ועכשיו שרשמת את השאלה, ציפית לקבל תשובה הגיונית??? טוב אז יש לי משהו אולי עליך זה יהיה טוב אבל אני לא אוהב... אחד השליחים שלנו, אחרי המשמרת מרים ת'שיער עם הידיים..ואיך הוא מצליח? עושה פן לפני, שם דקס...השיער חמים בתוך הקסדה (עדיף שלא תלחץ ולא חדשה (כי חבל) ואז שתגיע רק תרים אתץ השיער, אפשר גם שומן..

D X

New member
הבטיחות מעל לכל, מה?

יופי של עצות: "עדיף שתשים קסדה שלא תלחץ" (כן, כי המוח שלך הרבה פחות חשוב מהג'ל). "שים קסדת חצי" (למה אתה צריך לסת. ממילא בשיקום תשתה חצי שנה מקשית, אז כבר שיהיה כל החיים). "לשים את הקסדה על הצוואר" (אהה, אתה יכול גם לרכב עם סיר לילה במקום קסדה). הלו,
, קסדה זה כדי לשמור על הראש ולא כי חייבים. שוטרי היס"מ שקפצו על חבר שלך היו צריכים לתת לו כמה פיצוצים בראש, שיבין את משמעות חבישת הקסדה. יש בעיה עם הג'ל - רוכבים עם ג'ל בתיק / ארגז, נוסעים בפחית / אוטובוס / מונית או מוותרים על הג'ל. לא רוכבים בלי קסדה / קסדת חצי / מופשלת על הצוואר / לא מתאימה.

אהוד א1

New member
../images/Emo31.gif לאופנועיסט דנדש...

וכן,כשהוא שאל הוא ציפה לקבל תשובה רצינית.חבל שהוא מקבל תשובות טיפשיות ולא אחראיות שיסכנו את החיים שלו."שני יס"מניקים חארות"?הם חארות כי הם הצילו את החיים שלו?

gavnuk

New member
אני עושה ככה...

כל יום אני נוסע למכללה ( 2 ק"מ
) ובבוקר אני לא שם ג'ל בבית. אני מגיע למכללה, מוציא את הג'ל מתא האיכסון ומסדר את השיער ( יש לי גם מגבת קטנה לידיים ) בעזרת מראת הקטנוע. ואז הולך לחפש כוסיות... אהה.. התכוונתי ללמוד.

yuvalfra

New member
אין פתרון!

כל עוד הקסדות בשימוש אין פתרון לשימור הג'ל בעת נסיעה. או שתשים ג'ל לאחר הנסיעה, או שתוותר על הג'ל לחלוטין ותסתפר לעתים קרובות יותר.

Shlomi TC

New member
*-*-*הבעיה היותר גדולה*-*-*

מה עושים בסוף היום? כי לבוקר באמת הפתרון היחיד הוא להביא איתך ג'ל בתיק (במידה שחייבים). אבל מה קורה בסוף היום? אז נכון, הג'ל יבש, הקסדה כבר לא תהיה דבר ולא אכפת לך איך תראה כשתגיע הביתה. אז מה כן? כן יהיה לך הרבה שאריות ג'ל בקסדה שיגרדו לך כל החיים אחר כך.

למעלה