מה עושים עם הבחילות האלו

מה עושים עם הבחילות האלו ../images/Emo35.gif

ולמה קוראים להם בחילות בוקר אם הם נמשכות מהבוקר עד לרגע שאני נרדמת בלילה? אם יש לכם טריקים למינהם איך להרגיע את הבחילות בבקשה תכתבו לי. כי אני ממש מתפוצצת. ודרך אגב, יום שני בדיקת דופק, מקוה להזדהות מיד אחריה. אני.

אין הרבה מה לעשות ../images/Emo10.gif

אפשר לגימות קטנות של מים קרים, לימונדה או מציצות מלימון. את הארוחות שאת כן אוכלת, תאכלי בכמויות קטנות ועם הרבה הפסקות באמצע. יש בחנויות טבע כל מיני שיקויים. לי באופן אישי זה לא עזר.

ברוכה הבאה לעולם הגיבורות../images/Emo47.gif

קודם כל- בהצלחה רבה בתוצאות הבדיקה! יש להניח שהבחילות המוגברות נובעות גם מההורמונליות המציפה אותך כרגע (אם להניח שאת כאן בעקבות הטיפולים). לי היו בחילות המון זמן, אבל בהתחלה בפירוש יותר ויותר קשה. עכשיו- שתביני- כשאת מצטרפת, רשמית, לכוחותינו- תכיני את עצמך למלחמה עתירת קרבות בחלק גדול מהדברים הנוחים, הכיפים, הזורמים בשיא הטבעיות ביומיום. לפעמים פעולה פשוטה כמו לנשום, הופכת מעיקה.אבל! ואבל גדול!!! את מוזמנת לבכות ולקטר ולכעוס לפעמים ושוב לקטר וכל זאת יראה בעיננו כמו גבורה ענקית. העובדה היא שכל כך הרבה נשים עברו- עוברות- תעבורנה את זה בחייהן ויותר מפעם אחת ונשארות בחיים. הפרס הגדול יגיע לך בעוד מספר חודשים! וזה שווה כל מאמץ. שלך, דלית

לא מזדהה חביבה...

מספר עצות, לא בטוח שהן יעזרו, עפ"ר הבחילות עוברות מעצמן בשבוע 14.... 1. זנגוויל - יש כדורי זנגוויל או ממתקי זנגוויל יש כאלה שזה עזר להן 2. שתיית מים - מאידך יש כאלו שבגלל הבחילות לא הצליחו לשתות מים, אבל חשוב לשתות כדי לא להתייבש!!!!! 3. לימון - לי עזר כל דבר על בסיס לימון - מיץ לימון, סוכריות לימון ובעיקר קרטיב לימון!!!!! 4. אם המצב ממש חמור יש גם תרופה שמותר לקחת, לא זוכרת את שמה, תשאלי את הרופא שלך, לחברה שלי שממש ממש סבלה, זה עזר. 5. אופציה נוספת - דיקור יכול לעזור!!!! והעיקר המון המון בהצלחה בבדיקת הדופק, מחכה לדעת מי את!!!!

שושי @:-)

New member
תאכלי מציות

ותשתי או קולה ע לימון או בירה שחורה. תרגישי טוב :*) שושי

yaelhul

New member
מה עושים? משתדלים לאכול ארוחות

קטנות ואת השתיה לשתות בנפרד מהן, מים קרים בלגימות קטנות, להתרחק ממאכלים מתובלים או עם ריח שגורם לך בחילה, למצוץ/ללעוס ג´ינג´ר מסוכר... ובהצלחה ביום שני בבדיקת הדופק. יעל

קצת תוספות-

כתבו לך כבר את כל העצות הטובות, אז אני רק אוסיף קצת משלי- שתיה- חשוב לשתות. אם את לא מסוגלת תשתי לימונדה (אבל אמיתית, מלימון). אצלי זה היה הדבר היחיד שהצלחתי לשתות עד שבוע 9-10. בחילות בערב- תלכי לישון (ושימי כרית או שתיים מתחת לראש). אין יותר פשוט מזה וזה הדבר היחיד שעוזר. לגבי ג´ינג´ר- יש ג´ינג´ר שממסים בתה, ויש כדורים-אבל שמעתי שהם לא מי יודע מה. אולי שווה לנסות. ארוחות קטנות-נכון מאוד, והתוספת שלי- תאכלי כשאין לך בחילה, פשוט תנצלי כל רגע כזה, ואז לא נורא אם לא תאכלי אח"כ. שתיה חשובה הרבה יותר. בהצלחה ביום שני!

ligo

New member
הי את

אכן מעצבן שבחילות הבוקר מתגלות כלא רק של בוקר...גם אני חשתי את אותו התסכול כשגיליתי. ועד היום שאני בשבוע 20 הבחילות לא עזבו אותי...מקווה שאצלך זה יהיה פחות חמור. בכל מקרה- חשוב לאכול למרות הבחילות. אני בהתחלה לא אכלתי כלום, רק שתיתי מים רותחים עם לימון ומיצים חמוצים, וירדתי 3 ק"ג. אח"כ הבנתי שאין קשר בין האוכל לבחילה, אז לפחות ניתן לעוברית שלי את המזון הדרוש לה. יש לי תמיד בתיק סוכריות טופי חמוצות, מנטוס, כאלה דברים שמקלים רגעית את הבחילה. מעבר לזה אין לי טיפים כי כלום לא עוזר גם לי...

למעלה