מה עושים עם הבלונדינית הזאת..???

big69ben

New member
מה עושים עם הבלונדינית הזאת..???

שלום לכם גולשים יקרים !! אני בן 27 ויש ל ידידה מדהימה ביופיה אשר כל אדם אשר נפגש איתה מנסה להתחיל איתה . במהלך השלוש שנים האחרונות אני והיא התידדנו עד מאד ואף היו מבלים הרבה ביחד אך מעולם לא היה ביננו איזשהוא קשר רומנטי ישיר. ראוי לציין כי נפרדתי מחברה שלי אחרי 6 שנות חברות כי נאה לי שהתאבתי בה לאור התחזקות היחסים ביננו וגם משום שרציתי בעיקר לנסות את הקשר איתה שתמיד היה בראשי.כמה ימים לאחר שנפרדתי מחברתי (שדרך אגב הן מכירות אחת את השניה) ניסיתי לנשק את הידידה אך נתקלתי בסירוב ואחר שדיברנו על זה היא אמרה שהא נורא אוהבת אותי אך היא חושבת שאנחנו צריכים להמשיך להיות ידידים והיא מקווה שהשיחה הזאת לא תפגע בידידות העמוקה שיש ביננו אני כמובן הסכמתי. כעבור יומיים שלא דיברנו היא התקשרה כביכול בגלל סיבה מאד טיפשית ותוך כדי אמרה "חשבתי שהשיחה לא תשפיע עלינו" ,אני כמובן שמרתי על פאסון והתעלמתי ועניתי לה ישירות רק לבעיה שלמה התקשרה ולאחר מכן ישר סימתי את השיחה ללא כל ניסיון לזרום בשיחה. לאחר שעה הרגשתי חרא עם עצמי ואמרתי שאני חייב לבדוק אם היא משחקת משחקים או שהיא לא מעונינת ,התקשרתי וביקשתי שתגיע אלי ,היא כמובן ניסתה לדחות את זה אך לבסוף באה.בשיחה הבהרתי לה את עמדותי וכוונותי הכנות. והיא חזרה על דבריה שאני רוצה שיהיה לי מישהו כמוך ואתה הבן אדם הכי...שוב אך למרות זה לא רצתה לנתק את הקשר איתי . ועכשיו חברים יקרים שאלת מיליון הדולר: למה? למה היא לא רוצה ,מה אני צריך לעשות כדי לזכות בכל הקופה,האם יש סיכווי,הכימיה ביננו היתה משהו מדהים ויחודי אז למה? אשמח אם תייעצו לי איך לפעול על מנת לא להפגע והראות מצד אחד מציק מצד שני אדיש.

seeyou

New member
"רציתי בעיקר לנסות את הקשר איתה"?

אם באמת אתה big ben ובגיל 27 אתה צריך להבין שחוקי המשחק משתנים. זה לא מספיק שאתה רוצה. "רגשית-גופנית" אתה לא מתאים לה ליותר מידיד. אבל אם "במיקרה" אתה איש מפורסם או עשיר אז ייתכן שהיא תשנה את דעתה. יוסי

night mistress

New member
פראיירית...

היא כנראה מנסה לשמר אותך בתור חבר טוב וחושבת שאם יתפתח בינכם משהו רומנטי אז היא עלולה להפסיד אותך בסיומו.. ואל תגיד "מה פתאום,זה לא ישפיע" כי זה תמיד משפיע..ותמיד מאבדים את החבר הטוב (ויש לי ניסיון נ-ר-ח-ב בנושא מאחר ומגיל הבגרות לא היה לי ידיד אחד שלא התאהב בי בשלב זה או אחר).. אבל האמת היא, שלא משנה מה יקרה בינכם, הקשר יגווע בשלב מסויים,המתח לא מוסיף לו אלא רק גורע, ואז בכל מקרה היא תאבד אותך.. אני הייתי לוקחת סיכון, כי המחשבה הנאיבית שדברים ישארו כמו שהם לעולם גורמת לאדם להפסיד דברים טובים..

night mistress

New member
וכמובן שיש את האופציה הנוספת ששכחתי

לציין.. שאתה פשוט לא הטיפוס שלה והיא מנסה שלא לפגוע בך ולכן היא אומרת לך שהיא מחפשת מישהו כמוך..אבל כמוך, זה לא אתה.

big69ben

New member
מה לעשות ש...???

בעוד כמה ימים אנחנו אמורים להפגש אצל חבר (יום הולדת) איך להגיב מה חעשות להיות אליה קר מה עושששייייםםם....??????????

niva99

New member
תהיה אליה......................

קורקטי ותו לא. ההסבר להתנהגותה (לעניות דעתי הבלתי קובעת)-כנראה שהיא אינה נמשכת...

night mistress

New member
תתנהג כרגיל..

אז היא לא רוצה אותך, מה הביג דיל? בגלל זה תחסל חברות? זה בדיוק יוכיח את הטענה שאין יחסים אפלטוניים בין גבר לאשה.. תתעלה מעל עצמך.

../images/Emo45.gif

[לא יכולתי להגיד את זה טוב יותר, אבל מכיוון ואני המנהלת - אני אנסה
]

nisk

New member
../images/Emo31.gif היה לך 6 שנים קשר

ובגלל שנהיית ידיד עם "ידידה מדהימה ביופיה " נטשת את חברה שלך

big69ben

New member
אבל היא....

חברים אמרו לי שהיא שאלה עלי וכאלה מה לדעתכם אני יעשה שאראה אותה אם אני ישאר ידיד שלה שעתיד יש לזה סיכויי כלשהוא להתפתח?

Vdrums

New member
בקצרה.

אין דבר כזה ידידים, הנה אתה התאהבת בה ורצית ממנה יותר מידידות והיא לא. ועכשיו אתה תקוע במצב ממש מעפן שניסית לקחת את הקשר צעד אחד קדימה והתוצאה לא היתה נעימה בכלל. עכשיו אתה יכול להמשיך לחזר או לוותר, הקשר לא יחזור להיות אותו דבר כי אתה ניסית לקחת אותו למקום אחר. תא הל אתסתכל עליה כמו שהסתכלת עליה לפני שנתיים למשל. מכאן זה רק ידעך או שהיא תיפול בקסמיך וכולם יחיו באושר ועושר.

די תמוה בעיניי

שאחרי 6 שנים עזבת את חברה שלך בגללה, אבל בהתחשב בזה שהיית בן 21 כשהתחלתם לצאת.... טוב, לא משנה. בכל אופן, יכול להיות שהיא גם נמשכת אבל מפחדת להרוס את הקשר הטוב שנבנה עד כה; יכול להיות שזה שאתה האקס של חברה שלה דיי תורם לעניין המניעה; ויכול פשוט להיות, כואב ככל שיכאב, שהיא פשוט לא רוצה אותך. אין מה לעשות. אתה הנחת את הקלפים על השולחן, מכיוון כל שנשאר לך הוא להמתין ולראות את צעדיה שלה. יש גם את האופציה של לרדת מזה ולהמשיך בחיים שלך אבל לא נראה לי שזה יקרה.

למעלה