מה עושים עם הגזם??

מה עושים עם הגזם??

שאלה? אני תושב יחסית חדש ביישוב ועכשיו עם בו האביב נתקלתי בבעיה, מה עושים עם ערימות הגזם שמייצרת גינתי??? חשוב לציין שאינני בעלים של טנדר מסוג שהוא וריכבי לא בנוי להובלת מסעות מסוג זה???

הנחיות לאיסוף הגזם:

תודה על השאלה המאפשרת מתן תשובה פומבית: 1. כסחת דשא וגזם ענפים דקים ועלים יוכנסו לתוך שקיות אשר יושמו לצד הפח הביתי. במידה וחברת הפינוי של האשפה לא מפנה זאת - נא ליידע אותנו. הם חייבים לאסוף זאת, כמו גם רהיטים ואשפה לא שגרתית המונחת ליד הפח. 2. גזם ענפים עבים יש להעביר לקצה רחוב מנורה, אל תוך המכולות הירוקות. רק במידה והמכולות מלאות לגמרי ניתן להניח לידן ולא בתוכן. אם אתם מתקשים להעביר את הגזם לקצה רחוב מנורה ישנן שתי אפשרויות: האחת, לתאם איתנו פינוי באמצעות משאית מנוף בהשתתפות שלכם במימון. השניה, פינוי באמצעות אחד הגננים שגרים בישוב, שוב, בתשלום. 3. חומרי בניין הנובעים משיפוצים קלים (חדר מקלחת וכדומה) ניתן להכניס לתוך המכולה הכחולה בקצה רחוב מנורה. להיקפים גדולים יותר יש להצטייד במכולה ליד הבית ובפינוי אישי. עמידה של כל התושבים בכללים אלו תאפשר לשמור על חזות נקיה של הישוב.

הצעה חלופית

הי מושי, אני יודע שהנושא הועלה מספר פעמים ובכל זאת ... לכל התושבים ישנם בתים פרטיים ולכולנו יש את אותה הבעיה. האם ניתן להגיע להסדר עם מישהו שהגזם יאסף אחת לתקופה מסויימת (אחת לשלושה חודשים לדוגמה). ברור כי הדבר יגרור הוצאות נוספות מהישוב אולם אני חושב שמצד אחד העלויות לא יהיו כל כך גדולות ומצד שני זה יכול לענות על בעיות של רוב התושבים. תודה

עודד, מציאות החיים חזקה מאיתנו

המציאות היא שכל אחד מטפל בגינה שלו מתי שהוא פנוי, ובוודאי כשמדובר על תחזוקה שוטפת של גננים פרטיים. אנחנו יכולים להביא משאית מנוף אפילו אחת לשבוע (בהתעלם מהעלות כמובן) אבל אז הרחובות שלנו יראו כמו בלפיד, כשבמשך השבת ויום ראשון הרחוב מלא בג'אנק. בדיונים אותם הזכרת עלתה האפשרות והוחלט שאנחנו מעדיפים רחובות נקיים. האמת שכל מה שמתבקש הוא שיתוף פעולה וקצת מאמץ. אני מאמין שניתן לקבל זאת מרוב תושבי הישוב אם לא מכולם.

פודה

New member
מושי עשינו מה שבקשת ולא פינו את הגז

מושי בערב החג לפני הסדר הנחתי ליד הפח שתי שקיות זבל האחת מלאה בגזם והשניה מלאה בצינורות טפטוף שלא בשמוש. מאז (עברו כמעט שבועיים )מפני הזבל מתעלמים מהשקיות גם אחרי שהנחתי אותם ממש על הפח. מה עושים????? לפרטים נוספים 0573333306 גל

למעלה