מה עושים עם החורף הזה?

idan8383

New member
מה עושים עם החורף הזה?

מה עושים עם החורף הזה??? אני מאיזור המרכז וכבר שלוש שבועות האופניים מעלות אבק(נוסע רק בשישי שבת). אני בעצם היחידי שמעלה ריקבון בבית בעוד כולם אוכלים בוץ המו שצריך? אני לא עושה סקר אבל אשמח לתשובה.

Eyal Hershtik

New member
נוסעים טיפל'ה דרומה ....

גם נהנים ממזג אוויר טוב וגם נהנים מכך שאפשר לטייל במרחבי המדבר בכיף (בקיץ זה כמעט ולא אפשרי) . זהו אחד היתרונות הגדולים של מדינתנו הקטנה שעתיים דרומה ואתה במדבר שעתיים צפונה ואתה באירופה... אייל

yasigal

New member
לא להרוג אותי בבקשה..אבל הפתרון שלי

הוא..כמו שכבר כמה יודעים...גם לשמור על הכושר..וגם להרגיש אופניים.. זה.. לראות חדשות של 8 או 9 עם רכיבה על אופני כושר או טריינר.. גם הרגשת שרכבת והמצב רוח עולה פלאים..האדרנלין..האדרנלין.. וגם ראית את התוכנית/סדרה שאתה אוהב במקום לעשות תרגילי זאפינג.. סיגל

איך את מצליחה ?

אני ניסיתי את זה פעם, ותמיד הריכוז עובר לטלויזיה, וקצב הפידול יורד לאט לאט...

איתי נ

New member
יש לי רעיון

סיבוב הפדלים מפעיל גנרטור שמזין את הטלוויזיה. אם קצב הפידול יורד הטלוויזיה מפסיקה לעבוד ומייד אתה נזכר שיש לך תפקיד חיוני. שווה סטרטאפ?

aFish

New member
זה גוֹנבה מפרסומת של לאנס ארמסטרונג

הרעיון הזה...

הוראות הורדה לפרסומת

ללחוץ על הקישור בהודעה הקודמת "פרסומות" עם הלחצן הימני ולבחור "Save target as".

IlanShacham

New member
עם כל הכבוד לESPN וללאנס

לפני עשרים וקצת שנים ראיתי בארה"ב כתבה בטלוויזיה על משפחה שיישמה את הרעיון הזה הלכה למעשה - אם הילדים רוצים לראות טלוויזיה שיזיזו את התחת (ליתר דיוק את הרגלים) בשביל זה.

alonaski

New member
פששש...!!! ג-א-ו-נ-י !!! ../images/Emo13.gif

ואפשר לפתח את זה... אני מזמינה אותך לדווש ליד המיטה שלי כשהטריינר מחובר לסדין החשמלי שלי... וברגע שאתה יוצא מריכוז והטמפרטורה בסדין יורדת... - אני זורקת עליך את הספר שאני קוראת (=זה יותר מ 400 עמודים כריכה קשה!!!
) ואתה מיד חוזר לריכוז, מדווש ומחזיר לי את הטמפ' הרצויה לסדין!!!
- איך הסטארט-אפ הזה?...
ואפשר כמובן לפתח את זה: כשאגמור לקרוא את הספר, וארצה להתקלח - אחבר אותך לדוד חשמל... ואם תוך כדי המקלחת שלי אתה "תצא מריכוז" ותפדל באופ-סייד...
אני מיד צורחת מהמקלחת ויוצאת עם דלי מים קרים ושופכת לך על הראש - כדי שתחזור לריכוז!!!
(=זה רשף לימד אותי!
) ואח"כ... מעבירה אותך לאופני הרים שלי וקושרת את הכלבים שלי לאופנים כדי שתרכב בחוץ ותעשה להם סיבוב ריצה באותה הזדמנות... ואם "תצא מהריכוז" ותתרשל ותוריד מהירות... גורי כבר ידע איך להחזיר אותך לריכוז!!!
תאמין לי!!!!
(ביס קטן בתחת לתזכורת! וביס בקרסול להגברת קצב הדיווש!!! - הוא למד את זה לבד!! תאמין לי!!! לא לימדתי אותו!!!...
) איך???...

איתי נ

New member
איזה ספר?

ולאיזה עמוד (מתוך 400) הגעת? רק כמה הצעות: לכלבים תסדרי מסלול ריצה כזה של חדרי כושר, שלא יתלכלכו מבוץ ויהיה צריך אחרכך לחמם את הדוד גם בשבילם. את המחשב תחברי לUPS.

alonaski

New member
רעיון מעולה!!! ../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif (הכלבים)

קניתי!!!
איתי... נראה לי - אנחנו צוות!!!!
ולגבי הספר... חחח.... זה לא ספר בשבילך! זה ספר לנשים!
ואני מנועה מלדווח עליו כאן כי אז יחשדו בי....

aFish

New member
אני מכיר רק אחד כזה../images/Emo70.gif

מצויר לו גלגל כזה מקדימה....."הכל על הריון ולידה" או משהו כזה. אמנם לא הייתי מגדיר אותו לנשים בלבד....מצד שני, אני לא באמת מכיר ספר לנשים בלבד (אלא אם כן זה ספר העוסק בטיפול בפטריות הוגינה).

למעלה