מה עושים עם הילדים בפסח?

איליין

New member
מה עושים עם הילדים בפסח?

אני רוצה לצאת לטיולים אבל אני מפחדת..מצד שני אי אפשר להשאיר אותם בבית כל היום? מה עושים?

אושרתת

New member
בעיה רצינית מאוד! הכי טוב זה ללכת

למשפחה. לקבוע בבית של מישהו עם כל המשפחה זה הכי בטוח וגם הילדים יהנו להיות עם המשפחה.. אני לא מתכוונת לקחת את הילדה לשום טיול פ-ח-ד. אפילו למרכז העיר לקניות אני לא לוקחת אותה, רק למשפחה.

אושרתת

New member
הבעיה שבפארק זה קצת מפחיד ../images/Emo5.gif

צריך מישהו שיש לו וילה די גדולה עם חצר ענקית
ולי עדיין אין
אבל אולי אוכל לבקש מההורים שלי,,,,,

אושרתת

New member
לצערי לא הייתי והבנתי שמאוד נהנתם

ובכל מקום כמעט יכול להיות נחמד השאלה היא הבטחון,,,

יטבת

New member
פארק ברמת החייל

"גיליתי" פארק (אולי זה לא פארק אלא רק גינה ענקית) ברמת החייל. מקום מקסים עם דשא ענק ועצים ושולחנות פיקניק ונראה לי שלעומת פארק הירקון זה מקום שרק תושבי האזור מכירים ובאים אליו. בכמה פעמים שאני הייתי שם היה די שקט וריק. אולי זה יכול להיות מקום מפגש נחמד...

רותי ע

New member
והעיקר - לא לפחד כלל ../images/Emo70.gif

אני מסתכנת בלהישמע מטיפה צדקנית אבל החיים חייבים להמשיך
אני לא עם הראש באדמה ובפורים נסענו למשפחה בנתניה ולא הלכנו להסתובב ברחובות. אבל הייתי בקניון נתניה והשמירה בפתח הרגיעה אותי. ובקניונים אחרים גם. ואתמול נסעתי עם עידן ברכבת. וזה בכלל לא היה מפחיד. נסענו לא בשעות הלחץ כך שלא היתה התגודדות בכניסה. ושומרים בדקו אותנו טוב טוב. ובמהלך הנסיעה מאבטח טייל ברכבת הלוך ושוב. ובמפגש בפארק לא היתה תחושה של פחד. אף אדם חשוד לא ניגש אלינו. ואתם יודעים מה? אפשר להסתגר רק בבית. אבל אילו חיים אלו? ואני מאמינה שהגורל קבוע לכל אחד מאיתנו. יש אנשים שבאים לביקור קצר בארץ ונקלעים לפיגוע. יש כאלו שחיים כאן עשרות שנים ולא רואים פיגוע. יש אנשים שחיים כאן בשלום ונפגעים בטיול לחו"ל. לסיכום-אני לא בת יענה. אני לא נוסעת לטיול שנתי בשטחים. אבל אני נוסעת לבילוי בת"א, אני מסתובבת בקניונים. אני ממשיכה לחיות... ומי שרוצה לארגן משהו בחופשת הפסח, בבקשה, עידן ואני נצטרף בשמחה

אושרתת

New member
אני רוצה לבדוק את העניין עם ההורים

שלי,,אבלללל בערך בכמה אנשים מדובר?? פלוס-מינוס,,,בערך ואת צודקת באמת אי אפשר להפסיק את החיים שלנו אבל עדיין זה מאוד מפחיד ועם הילדה אני משתדלת להמעיט בקניונים/מרכזים וכו´.. למרות שלפארק אנחנו ממשיכים ללכת בשבתות. אחותי תמיד אומרת לי "לכל כדור יש את הכתובת שלו" יבאאאלל´ה

רותי ע

New member
../images/Emo32.gif אפרופו מפגש-יש תמונות ../images/Emo13.gif

עכשיו רק צריך את הזמן לסרוק... אז מי שרוצה ועדיין לא שלח, שישלח לי מייל ואשלח לו בחזרה את התמונות שלו. ומתנצלת מראש בפני אלו שלא צילמתי אותם (לא בכוונה, ניסיתי לצלם את כולם).

אפשר גם לראות?

אמנם לא היינו, אבל אנחנו סקרנים... אם אין התנגדות מטעם המשתתפים, נשמח אם תוכלו להעלות כמה תמונות לאתר הבית. ואגב, האם באמת מתוכנן מועד ב´ לפסח, או שזה נאמר בבדיחות הדעת? כי אנחנו מאוד נשמח.

רציתי להציע לטייל בצפון

כי עד היום לפחות שם היה שקט ולא היו פיגועים. כרגע אין לי ממש מה להציע מלבד חברים, משפחה או חו"ל

odeia

New member
חגית אני כן נמצאת בצ´אט רק היו לי

מלא טלפונים, תחזרי בבקשה

odeia

New member
חגית, בסה"כ מאוד שקט אצלנו, המחבלים

לא היו אצלנו, רק ההיסטריות המיותרות שלי.

חברה שלי גרה בבצת - ממש ליד

התקשרתי אליה והם היו סגורים בקיבוץ ראש הנקרה. היא גננת שם והיא לא יכלה לנסוע הבייתה עם הבנות. ממש מפחיד

מפגש במקום בטוח...

אני יכולה להציע לכם את הפילבוקס בחולון, ליד משרד הרישוי. זה בתוך תל גיבורים ככה שאני לא מאמינה שמסוכן שם. אני אישית נמצאת שם כמעט כל יום עם הילדים (כי כמה אפשר לשבת בבית?) ומאוד נחמד שם. אני מחכה למפגש שני אז אם בא לכם, אפשר להתחיל לארגן. ואגב רותי, אני גם רוצה תמונות אם אפשר פנינה

אמיר.

New member
רותי - את צודקת .. אבל..

אישית, אני לא חושש גם לקחת את הילדים לירושלים. צריך לחשוב עם השכל. אבל רגשות הם דבר טבעי והילדים שלנו... נו זה הדבר הכי יקר שיש לנו אין להתפלא על חששות. צריך רק לא להגזים....

אצלנו יש כבר מנהג קבוע

יום ההולדת של אמא שלי חל בפסח, אז בתור מתנת יומולדת היא דורשת את ספיר ליום אחד, והיא ואבא שלי וספיר נוסעים לספארי בר"ג. השנה אני חושבת שהם יצרפו אליהם גם את מיכאל, האחיין שלי. יהיה שמח. בנוסף, יש בריכות שחיה (ומזג האויר נראה מתאים), יש יערות של קק"ל, יש עבודות יד שונות... אני לא נכנסת לקניונים אם אני לא חייבת, אני לא נוסעת לאזורים מסומנים (נתניה, ירושלים, ת"א, חדרה והכבישים מחדרה לכיוון הכינרת (65, 70), כל דבר מעבר לקו הירוק). אני איתך בקטע של הפחד, ואולי אני מוקצנת, אבל מה אכפת לי, העיקר שאני שומרת על האשליה שאני בטוחה...

רותי ע

New member
../images/Emo41.gif אז מי מרימה את הכפפה ומארגנת

את המפגש הבא בחופשת פסח ? אני מבטיחה להגיע עם עידן ולהביא מה שיידרש

למעלה