מה עושים עם הכאב הזה?

מה עושים עם הכאב הזה?

שלום לכולם...
קצת על עצמי- אני סטודנטית בת 22, באה מבית דתי, וחזרתי בשאלה לפני שנתיים וחצי (בערך.. אני מסורתית כזאת).
לפני ארבעה חודשיים האקס שלי ואני נפרדנו אחרי כמעט שנתיים ואני לא מצליחה להתגבר עליו. אני מרגישה פיזית שמשהו חסר לי בנשמה. שיש לי חור בלב.
נפרדנו כי עברתי לדרום לצורך לימודים אקדמיים, והוא נשאר במרכז והוא לא רצה שננהל קשר חצי מרחוק כזה.
אני באה מבית דתי ולפני שפגשתי אותו הייתי בתולה, ואני התאהבתי בו כל כך חזק, ואני מרגישה שנתתי לו את כולי. ופתאום עכשיו אני מרגישה אבודה.
גם עכשיו כל גבר שאני פוגשת ונראה לי שהוא קצת בעניין שלי, אני מפחדת שאני לא אדע איך להתנהג איתו, כי לא מתאים לי לשכב עם מישהו מהר ואני מרגישה שאני לא באמת יודעת איך העולם "החילוני" מתנהג. (האקס שלי היה חילוני, אבל הוא התחשב בי והתנהג איתי בצורה הכי ג'נטלמנית שיכולה להיות ) אני לא בטוחה שיש עוד גברים כמוהו. אני לא יודעת איך להתנהג עם גברים , אני מרגישה כל כך ילדה וכל כך תמימה ואני מפחדת שאני לא אצליח למצוא מישהו. אני מפחדת שנושא הסקס תמיד יפריע להם או שהחוסר ניסיון שלי יפריע. אבל מצד שני, אני לא מרגישה שאני יכולה סתם לשכב עם בחורים ושזה לא יהיה רציני אח"כ.
וכמובן שתמיד תמיד אני משווה אותם לאקס.
ובנוסף לכל גם ממש קשה לי עם הלימודים ועם רכישת החברים בתואר שהתחלתי.

אני פשוט מרגישה מתוסכלת ומיואשת והדבר היחידי שאני רוצה זה חיבוק מהאקס שלי. להריח אותו שוב, לנשק אותו שוב ולהסתכל לו בעיינים ולראות אותן מסתכלות עלי חזרה.

אני אשמח לשמוע תגובות , הערות, כל מה שעולה לכם בראש. ומוזמנים גם לשאול חופשי שאלות.

שיהיה לילה מקסים לכולם :)

DogsPCI

New member
הי לילה טוב... טוב זה לא משהו היחודי לך :)

&nbsp
את זה כולם עברו/עוברים...
&nbsp
אין הרבה מה לעשות, הזמן מרפא, עד שתפגשי מישהו חדש שישכיח את העבר...
&nbsp
בהצלחה, ויום טוב.

וואו

Liat841

New member
קשה

נכון זה קשה, קשה מאוד אפילו להתנתק מאדם שאוהבים אך הזמן מרפא. כולם עוברים את זה. את צעירה ואת תכירי עוד הרבה. לעניין הסקס אין לך מה לחשוש זה יבוא בטבעיות מבטיחה לך.

תודה :)

תודה לכם על התגובות והעצות :)
עכשיו נשאר לי רק לקוות שהזמן יעשה את שלו כמה שיותר מהר.. כי באמת שהכוחות שלי אוזלים.
שבוע טוב :)

נעםש17

New member
את מקסימה!

אני סקרנית לדעת - איך האקס שלך מרגיש?
אתם בקשר?
מה את יודעת על הרגשות שלו כלפייך היום, אחרי הפרידה?
&nbsp
אם הוא מרגיש כמוך, אולי תתנו לזה צ'אנס? קשר ממרחק הוא אפשרי, השאלה עד כמה אוהבים וכמה החיבור חזק. אפשר לעשות הכל אם מספיק אוהבים ורוצים :)
&nbsp
ובלי קשר אליו רגע...
אני מאוד מבינה אותך בעניין התמימות והחשש מתגובתם של גברים חדשים, אבל חשוב לי להגיד לך משהו - את לא צריכה להרגיש שדוחקים בך לעשות משהו שאת לא רוצה. ואת לא צריכה להרגיש לא בנוח עם זה. תהיי בטוחה בעצמך, תדעי מה את מביאה לקשר בתור האדם שאת - זה הרבה מעבר למין וגוף!
ברגע שתבואי עם ביטחון ותהיי מי שאת, לאט לאט תיפתחי לאנשים חדשים ולאט לאט תלמדי גם לבטוח באנשים חדשים. אל תמהרי לשום מקום... כשהדברים ירגישו לך נכונים, אז תדעי שזה נכון. אף אחד לא מאיץ בך.
ואם מישהו דוחק בך ומאיץ בך לקיים איתו יחסים - מהר מאוד את מבינה שזה לא האדם בשבילך. את רוצה מישהו סבלני ורגיש וזה כלכך מובן. ומגיע לך מישהו כזה, אל תתפשרי לרגע.

&nbsp
וכלכך טבעי שזה כואב, ושמרגישים שאין מוצא... זה נכון. ככה זה בפרידות...
תנסי לפתח קשרים עם חברות, להעסיק את עצמך בלימודים ובהתנדבויות או דברים שימלאו את ליבך מחדש, דברים שיעשו לך כיף! החור לאט לאט יתמלא... זה ייקח זמן, אבל בסוף זה יקרה. ובינתיים תעשי דברים שיעשו לך טוב בלב! :)
&nbsp

את מקסימה בעצמך :)

אנחנו לא כל כך בקשר, כי ידענו שאם נמשיך להיות בקשר לא נצליח להתגבר אחד על השניה.
אבל יצא לי לדבר איתו מספר פעמים אחרי שנפרדנו. ובכל הפעמים האלה הוא אמר שהוא אוהב והוא מתגעגע אבל מצד שני כל עוד אני לא חוזרת בי אז אנחנו לא נחזור.
אבל אולי אפילו זה כבר השתנה..
&nbsp
כן, את צודקת. תודה :)
&nbsp
לצערי אין לי כל כך זמן מעבר ללימודים, והם לפעמים רק גורמים לי סתם להכנס ללופ של מחשבות (כי זה עדיף מללמוד :q )
הדבר היחידי שאני באמת מרגישה שקצת עוזר זה כשבנים אחרים מתחילים איתי ואז פתאום אני מרגישה שאני שווה משהו ושהוא מטומטם שהוא וויתר עלי ככה. וזה מרגיש לי הכי שטחי ורדוד בעולם.
&nbsp
&nbsp

נעםש17

New member
לגבי התחושה שלך...

קודם כל כתבה נחמדה שקראתי ממש לפני כמה דקות:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4641345,00.html
ומדברת בדיוק על זה.
&nbsp
אבל חשוב לי בעיקר להגיד לך- למה שגברים חושבים עלייך לא צריכה להיות ש-ו-ם השפעה על איך שאת רואה את עצמך. את צריכה תמיד להזכיר לעצמך מי את, מה הדברים המיוחדים שבך, מה את שווה!
וזה לא קשור לגברים שמתחילים איתך או לא, כי כל אחד מסתכל על דברים שונים ומחפש דברים שונים ולכן זו לא אינדיקציה... רק מה שאת תחשבי על עצמך ותרגישי כלפי עצמך - זה מה שקובע.
&nbsp
ובאמת, תמלאי את עצמך בדברים שעושים לך כיף וטוב! תחביבים, חברים, חברות, ספורט... תפתחי תחומי עניין לצד הלימודים. תעשי לך כיף!! :)

למעלה