מה עושים עם הכסף באיים ?

GILADBEERY

New member
מה עושים עם הכסף באיים ?

עוד שבועיים ואני בבנקוק (אז תקנאו...) לשאלתי, כשנמצאים על החופים באיים, האם יש פתרון לאכסון הכסף ? יש כספות בגסט-האוסים ? ברור שהכי טוב שהכסף יהיה צמוד אליי כל הזמן, אבל בכל זאת, בגד ים... 10X

כן בוודאי

חגורת הכסף עם הדרכון ושאר הכסף והטרוולים את מפקידה בכספת של המלון\אכסנייה את לוקחת איתך לחוף רק מזומן בלבד זה הכל. כשהייתי שם מישהו סיפר לי שמהמלון שבו הוא התארח ושבו הוא איכסן את חגורת הכסף שלו נגנבו מזומנים זה לא אומר שאצל כולם זה ככה אבל זה מקרה שיכול לקרות. מה שאני עשיתי זה דבר פשוט מאוד לקחתי שקית ניילון בתוכה שמתי את חגורת הכסף אם שאר הדברים החשובים קשרתי אותה קשירה מיוחדת שאני יודע ועליה שמתי נייר דבק גם כן בצורה מיוחדת כך שאם מישהו ינסה להתעסק עם החבילה שלי אני ישר אדע. בעיקרון אין שום חשש השאירי הכל בכספת ולכי לך לים לעשות חיים. בהצלחה

GILADBEERY

New member
תודה, אבל ...

מה גרם לך לחשוב שאני בחורה ? מכיר הרבה בנות שקוראים להן גילעד ???

הגרה1

New member
שום מקום לא בטוח

כשהייתי בקופנגן, חברים שפרצו להם לחדר וגנבו להם את הדברים המליצו מאוד שלא להשאיר את הדברים בחדר, מצד שני יש סיפורים רבים על גניבות מכספות אז ככה שחשבתי שהכי טוב שהכל יהיה עליי. כך חשבתי עד יום למחרת בו גנבו לי את כל המסמכים (דרכון, כרטיס טיסה, ארנק, בקיצור - הכל). זה לא נעים אבל לא נורא. העצה שלי - אין מקום בטוח. אבל כדאי לפזר סיכונים ולשים קצת בכל מקום. והכי חשוב - וזה מה שהציל אותי - לקחת צילומים של הכל. דרך אגב - השמועות החמות הן שישראלים גונבים.

לא פורצים לכספת... אלא פשוט

כמו שאני שמעתי עובדי המלון\אכסנייה שבה הפקדת את חפציך הם אילו "שמתעסקים" בהם. אין מה לעשות אתה לא תוכל להסתובב עם זה כל היום בים ובטח שלא להגיד למישהו "שים לי בבקשה רגע עין על הדברים אני נכנס לים" תן את זה לכספת אבל תן סימן מזהה לעצמך כמו קשר מיוחד בשקית או סרט הדבקה בצורה שרק אתה תוכל לדעת אם מישהו ניסה להתעסק עם הדברים שלך.

למעלה