מה עושים עם העצבים?

yoooni

New member
מה עושים עם העצבים?

בתקופה האחרונה כל דבר מעצבן אותי, זה מגיע למצב שהתפקוד שלי לא תקין, לא מרוכז ולא מתייחס למה שקורה מסביב. העבודה מחרפנת אותי. התפקיד הצבאי שלי דורש TOO MUCH מסירות, גם כשאני נותן את כולי אנשים אומרים לי שזה לא מספיק. במקום ללמד אותי איך לפעול צועקים עלי כשאני פועל לא נכון וכשאני בא לבקש עזרה לאף אחד אין זין לעזור לי כל זה מצטבר אצלי ואני פשוט מסתובב עם אבן על הלב שרק מתפלל שתרד ממני... נמאס לי מהעצבים. גם מבחינה בריאותית המצב לא משהו, הזנחתי את עצמי לגמרי, חמישה חודשים לא ראיתי רופא, כמה שהייתי חולה או לא חולה, העדפתי לא לעשות בעיות בצבא ולהמשיך לעבוד כרגיל. זה הגיע למצב ששורפות לי הרגליים מפצעים ואי נוחות כבר חצי שנה ולא פתחתי פה אצל הרופא בשביל שלא יסתכלו עלי רע (משום מה אנשים בבסיס לא אוהבים חברה' שהולכים לרופא או מסתובבים עם פטורים למיניהם). משרד התחבורה רוצה לשלול לי את הרישיון בגלל סעיף שבגללו ירד לי פרופיל בצבא... אני מרגיש שכלום לא הולך לי וזה שוב גורם לי לצבור עצבים. לא מצליח להסתכל על הדברים מנקודה שונה. מחר אני הולך לרופא, ובטח הגישה שלו רק תעלה לי את העצבים עוד יותר. זהו, אני עף לישון, איזה כיף שיש איפה לשפוך את הלב
לא עזבתי את עצמי במנוחה עד שפרקתי את זה. זה ישב כבדדדדדדד על הראש. שיהייה לכם יום טוב, ובתקווה שמחר אני אלך לישון בריא יותר

yoooni

New member
וואי היה סיוט ../images/Emo4.gif

טוב אמרו לי לא לצפות ליותר מדי כי הרופאים לא מאמינים בצבא... אז שלחו אותי לבדיקות דם נתתי היום 9 מבחנות בלי עין הרע
ואחר כך הלכתי לרופא שהיה אדיש לעניין שלילת הרישיון ולא מוכן להפנות אותי לבית חולים... אז אני אצטרך לנסות להשיג את משרד הבריאות שגם הביאו לי קריזה היום אי אפשר להשיג אותם לחלוטין בטלפון
יהייה בסדר
מה שכן - קיבלית היום בשורה משמחת יש לי מיונים לקורס שממש ממש רציתי לעשות
יסססססססס מקווה שהמיונים יהייו בסדר (הם ביום חמישי...
)

למעלה