מה עושים עם הרייק? יש דרך לקבל אותו חזרה או שזה כרוך בהכנסת קוד בהרשמה?
F FrecCo Active member 25/5/10 #1 מה עושים עם הרייק? יש דרך לקבל אותו חזרה או שזה כרוך בהכנסת קוד בהרשמה?
Y yamenx New member 25/5/10 #2 ברור שלא את כולו... אלה רבע או משהו כזה... בפולטילט אתה צריך להכניס קוד בעת ההרשמה
F FrecCo Active member 25/5/10 #3 אני כרגע בקרבון ואני מניח שבכל האתרים זה אותו דבר..לא הכנסתי קוד זה אבוד.. כזו סחיטה מוגזמת של כסף
S shaywh New member 25/5/10 #4 חבל, זה 35% בקרבון... יש אתרים שאתה יכול להכניס בהם קוד כשאתה מפקיד ואולי אז אפשר להצטרף. בפול טילט אפשר להציק להם שאתה רוצה רייקבאק עד שיצרפו אותך לרשימת המתנה לרייקבאק פרוז ומתישהו תקבל. יכול להיות שגם בקרבון תוכל לעשות משהו דומה.
חבל, זה 35% בקרבון... יש אתרים שאתה יכול להכניס בהם קוד כשאתה מפקיד ואולי אז אפשר להצטרף. בפול טילט אפשר להציק להם שאתה רוצה רייקבאק עד שיצרפו אותך לרשימת המתנה לרייקבאק פרוז ומתישהו תקבל. יכול להיות שגם בקרבון תוכל לעשות משהו דומה.
S shaywh New member 26/5/10 #5 אגב, הבונוסים משתחררים שם לאט אולי חצי מהקצב של פול טילט. הייתי צריך שירדו לי איזה 200-220 דולר ברייק כדי לקבל 10 מהבונוס.
אגב, הבונוסים משתחררים שם לאט אולי חצי מהקצב של פול טילט. הייתי צריך שירדו לי איזה 200-220 דולר ברייק כדי לקבל 10 מהבונוס.