אני אכלתי בכמויות ענק, ולא עליתי בכלל במשקל
מוכר לגמרי, במה שנוגע לאוכל אמיתי ובריא, אני אוכלת כמה שאני רוצה. ובהתחלה הרגשתי לגמרי כמוך. בחודשים הראשונים אכלתי המון, בכל ארוחה אכלתי פי שתיים. היה קל להבחין בזה כי אני אוכלת בחדר האוכל עם כולם, לקחתי תמיד מגש שמכיל הרבה יותר מכולם. סיימתי וקמתי לסיבוב נוסף.
בגדול, כל ארוחה הייתי אוכלת פעמיים, כמו שאומרים בשיר לאבא שלי יש סולם. אוכלת ואז אוכלת שוב, הכל היה לפחות פי שתיים. ובנוסף - היו לי בערך חמש ארוחות ביום... גם היום אני מרבה בארוחות ביניים.
אני עדיין ככה בהרבה מקרים, אבל הכמויות ירדו. העובדה היא שהיום, שנה וחודשיים אחרי הלידה אני שוקלת פחות מששקלתי לפני ההריון - והתחלתי את ההריון במשקל הכי נמוך שלי (בדיוק סיימתי אז דיאטה רצינית של חצי שנה שבה הורדתי עשרה קילו). העליתי בהריון 21 קילו, והורדתי את כולם ועוד שניים. אני שומרת על המשקל הזה בלי הרבה מאמץ. לא עושה שום ספורט (לצערי, אני מאד אוהבת, אבל אין לי זמן) - ושומרת רק במובן הזה שאני נמנעת מלאכול שומן מיותר (אוכלת לחם מלא וקל, נמנעת ממרגרינה ושומנים מיותרים אחרים, אוכלת גבינות רזות יותר), משתדלת לא לאכול שטויות אבל גם על זה לא מצליחה לגמרי להקפיד - אבל אני לא סופרת קלוריות ותמיד אוכלת
עד שאני שבעה, ועדיין לפעמים זה כמויות חריגות ביחס לאחרים.
אני מייחסת את השמירה על המשקל ואת הירידה במשקל להנקה ולשאיבות המרובות שלי.
מיד אחרי הלידה אחותי (שהתאומות שלה בנות ארבע בקרוב) סיפרה לי איך היא אכלה "כמו חיה טורפת" והמליצה לי לפעול באופן דומה. כשהיינו נפגשות והיא הבחינה שאני יורדת במשקל יפה היא אמרה שהיא דואגת שאני רזה מדי ולא יהיה לי מספיק חלב... קיבלתי את עצותיה וככה אכלתי.
בגיל הזה של התאומים את חייבת להקפיד על ייצור החלב - אל תדאגי עכשיו למשקל שלך, יהיה לך זמן לרזות אם תרצי, עכשיו תדאגי לתחושה הטובה שלך ולבריאות של התאומים. את ממש לא צריכה את כאב הראש של חוסר חלב. לדעתי - תאכלי בריא ולא שטויות, אבל תאכלי המון, כמה שאת רעבה. תקפידי על אכילת מזונות משביעים (יש לציין שאני לא מבינה כלום בתזונה) - לחם מלא, דגנים למיניהם, קטניות, בשר. אל תגבילי את עצמך ואל תדאגי.
הרעב החזק הזה היה אצלי למשך חצי השנה הראשונה לפחות, וכאמור - אכלתי בלי בעיה, ולא עליתי בכלל!! אם משקל ההריון כבר נעלם אחרי פחות מחודש מצבך מצוין. שוב, אל תאכלי סוכר ושומנים מיותרים, אל תשתוללי עם מתוקים כי זה אף פעם לא בריא אבל תאכלי כדי לשבוע.