מה עושים עם השביתה ??????

מה עושים עם השביתה ??????

אני בארה"ב, אישתי אמריקאית וכדי לקבל איזה שהוא אישור אני צריך תעודת לידה מהארץ. השביתה המחורבנת הזו דופקת לי את הכל ובקצב הזה אני אצטרך לחזור לארץ כשתגמר החצי שנה שלי פה - פברואר. למישהו יש פתרון ? זה פשוט לא יאומן שאני תקוע בגלל שביתה. פניתי לאתר של משרד הפנים ואני לא יכול לעשות אז זה אלא עם יפוי כוח. כמובן שגם זה לא מצויין באתר וגם לא עוזר כרגע. מה עושים ????????

בינתיים מגישים בקשה

להארכת השהייה על ויזת תייר. זה נותן לך עוד שלושה חודשים עד שתקבל תשובה, ובזמן הזה אתה יכול להישאר. וחוצמזה, מחכים או מנסים להפעיל קשרים בארץ.

doronf65

New member
מנהל
אני בדיק במצב שלך,

מנסה להוציא לבן שלי תעודת לידה, ועל פיה דרכון ישראלי ואמריקאי. אין מה לעשות... חייבים לחכות או להפעיל פרוטקציות. ראיתי אישית מישהו שהוציא דרכון בזמן השביתה כי הוא מכיר פונקציונר כלשהו. מה שמנחם הוא שעכשו תפרוץ שביתה גדולה, והדברים יגמרו מהר יותר, אני מאמין שתוך מספר ימים. עיצומים יכולים להימשך שבועות רבים. שביתות פחות. עכשו אתה מבין למה אני מייחל לשביתה הגדולה?? בהצלחה לכולנו! דורון

ganjaman stound

New member
אולי קצת נחמה

אם אתה באמצע תהליך לפי חוקי ההגירה אתה רשאי להישאר עד סוף התהליך אלא אם הם קבעו לך תאריך אחרון לקבלת המסמכים הדרושים

ganjaman stound

New member
אולי קצת נחמה

אם אתה באמצע תהליך לפי חוקי ההגירה אתה רשאי להישאר עד סוף התהליך אלא אם הם קבעו לך תאריך אחרון לקבלת המסמכים הדרושים

למעלה