מה עושים עם השרצה?

golo12

New member
מה עושים עם השרצה?

האם מישהו יודע איך מטפלים בהשרצה של דגה באקואריום של טורפים? האם יש צורך להפריד את הדגה עם הדגיגונים מיתר הדגים? הזכר והנקבה בנתיים שומרים על הדגיגונים ולא נותנים לאף דג אחר להתקרב לאזור. תשובות מהירות יתקבלו בברכה . שרית

Veiltail

New member
אני לא מבינה בטורפי אבל

אני חושבת שעלייך להפריד את ההורים עם הדגיגים מהאקווריום,את צריכה לשים אותם באקווריום גדול כדי שלא יסבלו!אני שוב אומרת-זו רק השארה...אני לא בטוחה בכלל....חכי לתגובות של מומחים(לא חסר כאן)

vasp

New member
פשוט לא לגעת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הטורפים להבדיל מה "צמחונים" שומרים על הדגיגונים בצורה מעוררת השתאות זה פשוט חוויה לראות איך הם שומרים על הקטנים , פשוט אל תגעי . כשההורים אוכלים את הצאצאים , לא היית מגיעה לשלב של לשאול את השאלה , הם כבר היו נאכלים . כשהקטנים יגדלו פני לחנות דגי נוי ותמכרי אותם .

ganjaman stound

New member
היה עוזר לדעת באילו דגים מדובר

אולם רוב הדגים הטריטוראלים (בהכללה גדולה) שומרים על הצאצאים ככל שביכולתם ואין צורך לגעת בהם נהפוכו - הוצאתם מהטריטוריה עלולה לגרום לבוגרים לאכול את הצאצאים שיהיה בהצלחה בגידולם

סנר

New member
תשובה

א.אם תוכל להוציא את הדגים האחרים זה יהיה בריא כי בעוד כמה ימים יהיו שרצים שיגדלו וישחו לבד ויאכלו על ידי האחרים ב.תקנה בחנות אוכל אבקתי ושמור על טמפרטורת המים כ 28 מעלות ואחרי שהשרצים ישחו לבד תוציא את ההורים.

למעלה