מה עושים עם ה

noale007

New member
אפילו בפעם השניה

יש לי וידויי החבר הראשון שלי תפס אותי בוגדת בו ונפרד ממני. היום יש לי חבר כבר שנתיים . לפני כשבועיים הפעלתי את המסנג'ר בנייד שלי ופתאום עלה מולי מישהו לאישור , אישרתי ! קוראים לו בן ואנחנו בקשר מאז . חבר שלי לא יודע עליו או על הקשר ביננו , את הקשר אני מנהלת אך ורק מהמסנג'ר בסלקום שלי . אני קצת אובדת עצות , אני מרגישה שאני רוצה להמשיך את הקשר עם בן אבל אני חוששת שחבר שלי יפגע מכך .

אלינקוש

New member
אני בת 26 ונמצאת בדילמה קשה

כבר 6 שנים במערכת זוגית עם חבר ראשון ויחיד שלי, כל הזמן ספקות אם אני רוצה להיות איתו כל חיי. הכל טוב חוץ מזה שאף פעם לא היו את הפרפרים בבטן, נקשרתי אליו וקשה לעזוב... אבל אני כל הזמן חושבת על רצון לאהבה חדשה, בעיקר כי אף פעם לא עברתי את זה. אין לי הרבה ניסיון בקשרים עם אנשים למרות שאני מתקשרת בקלות ואנשים אוהבים את חברתי. אבל הייתי תמיד בקונכייה ולאחרונה התחלתי להיפתח ולהשקיע בעצמי, וזה גורם לי לרצות לנסות להיות לבד. אבל אני מפחדת שאם אני אעזוב זו תהיה טעות ומי יודע אם אני אמצא עוד מישהו בגילי-כמו שאומרים כל הטובים כבר תפוסים או התחתנו... למרות שחבר שלי מקסים ומתוק, קשה לי לפגוע בו כי הוא מאוד אוהב אותי אבל אני לא חושבת שאני אוהבת אותו ככה. אבל אין הרבה אנשים איכותיים והוא עונה על כ"כ הרבה דברים שאני מחפשת , האם כדאי להקריב סיכוי לחוויות שאף פעם לא היו לי תמורת ביטחון לחיים ארוכים עם אדם שאני יודעת שלעולם לא יבגוד בי ותמיד יהיה לצידי?

tsm24

New member
אז את בוגדת סדרתית

דבר ראשון תתפסי עצמך בידיים. אם את אוהבת את חבר שלך תמחקי את בן הזה מהמסנג'ר שלך, תעשי לעצמך טובה ולו טובה, אם לא, תהיי כנה ותאמרי לחבר שלך שאת לא אוהבת אותו ותיפרדי ממנו. חוצמזה מסנג'ר בסלולרי זה נחמד, אבל להתחיל בגידה משם? לא ממליץ... ואם את יודעת שאת בוגדת סדרתית עדיף שתטפלי בזה...

Romantic Lady

New member
אולי כדאי

לחדד את השאלה שלך. מה את בדיוק שואלת האם להתחיל משו בנוסף על החבר או לעזוב את החבר ולהתחיל דף חדש? אולי כדאי שתחדדי ותבהירי למה הכוונה.

Romantic Lady

New member
מה את כן רוצה?

האם את מרגישה נאהבת מספיק? האם את מרגישה מוערכת? האם את מרגישה שהוא חבר אמיתי? האם את יכולה לפנות אליו בעת צרה ובעיה??

veredb3

New member
בן זוג

מותק ... לא תנסי לא תדעי החיים קצרים מדי ... אז יאללה זג....

בדידות

היי אני מאיר חברה שלי עזבה אותי לפני שבועים.מאז אני לא ישן בלילות קשה לי להיתמודד לבד. אחרי שנתיים של חברות לא נשארו לי ידידות ובקושי חברים.אני חייל לפני שחרור כל התוכניות שלי עם החברה לשעבר נהרסו.איך אני מתמודד ???

Romantic Lady

New member
בדידות

יקירי, זה ממש ממש לא סוף העולם. אתה רק בן 21
צא מזה! יש אנשים שהיו נותנים את כל מה שיש להם, בשביל לקבל הזדמנות בגיל 21
בקיצור צא מזה!

העיקר זה לחייך תמיד

נשמה תחשבי חיובי . לא הכל חלק בחיים גם אם תחליפי חבר או כל דבר אחר העיקר זה לזרום נשמה

למעלה