מה עושים עם זה?

מה עושים עם זה?

אננובה מספרים (וYnet גם, אבל זה רק לקוראינו שאינם מעבר לים) על איגנציו קבררה בן ה-25 שאישפז עצמו בבית החולים בעיר ויה גונזלס ברפובליקה הדומיניקנית לאחר שסבל מזיקפה קשה (תרתי משמע?) במיוחד, שנמשכה (תחזיקו חזק) - שישה ימים תמימים (בטח תמימים...). הרופאים בבית החולים החליטו לבסוף לנתח את האיבר, מחשש שקבררה יהפוך לאימפוטנט - במקרה שהזקפה תימשך זמן רב יותר. וכך, ביום השביעי, כמו היושב במרומים, הוא נח. אז נגיד שעשה סקס, והרבה, אבל באיזשהו שלב כבר נמאס לו. אולי יש לכם רעיונות מה הוא היה יכול לעשות עם האיבר הסורר לו היה נשאר תקוע איתו זקוף לעד? אפשר להתחיל מהברורים - מתלה כובעים (וכובעונים) למשל. אבל מה עוד? יש לכם רעיונות?

מה זה מה עושים עם זה?

מכיר את העמודים האלה על הבמה במועדוני חשפניות? וואקשה. ולגילאים רכים יותר - בעוד איגניציו שוכב על גבו, ייפרסו מעליו סדין ססגוני והרי לכם אוהל רחב ידיים לרווחתם של הזאטוטים. איגניציו גם יכול לקחת חלק פעיל במשחק "השחל טבעת" בימי ספורט של ועדי עובדים. אם כל זה לא מספיק לכם, הרי שהוא יכול גם לשמש כמנוף לבטחון עצמי ירוד של כאלה החוששות/ים שכבר לא יעמידו שומדבר לאף אחד. מכיוון שאני נוהגת להעמיד דברים על דיוקם, הייתי מוכנה להשתמש באיגניציו כפלס. תודה ושלום.

קפת

New member
אני מוכנה

לתלות על אגנציו כביסה. או להוריד לו את הדגל לחצי התורן.

טריפל

New member
אני ידעתי

שישר תחפשי דרך להוריד לו ת'דגל לחצי התורן. מה תעשי? תוסיפי סודה לשתיה לתוך הקוקטייל האקזוטי שלו? ועכשיו הודעה לכל יושבי הגולה: מי שמתעקש/ת לקרוא את תכניו של הצהובון YNET, אך לא רוצה לשלם (ובצדק!), מוזמן/ת לשלוח לי מסר. יש דרך פשוטה לסדר את זה (משהו בהגדרות הדפדפן). הגונב מגנב וכו'...

נינטייב

New member
מדזיין

כל הגברים שמוותכחים למי גדול יותר, ישוו לאיגנציו, שמן הסתם היה גם מבורך.

יס באך

New member
לפני הכל - ברכות על חזרתך מלפפוחמוצ

אז כמה בדיקות שערכתי בידיעה המרעישה, שחשבת שהצלבתה משני מקורות מידע מוכיחה מהימנותהּ [ ולא, אין סיכוי, יסבאכי לא יקלקל לכם את החגיגה סביב המוט הזקוף שהוכרע בניתוח, חה!] נתחיל בשמו של הפציינט: איגנציו, לא? איגנציו, בלטינית, זה עד כמה שידוע לי הנאה, עונג, pleasure, אבל יתכן והמילון שהשתמשתי בו רימה אותי. - כבר עדות ראשונה לידיעה חתרנית! בפורטוגזית משמעות השם היא: הלאה - מי מקור העדות אודות ששת ימי הזקפה, שרק ביום השביעי זכתה למנוחה[אאוצ' - סיפור הבריאה מהברית הישנה, אאוצ'], רק איגנציו בידיעה באנגלית - איגנציו הפך למוקד תיירותי בעיר, לא פחות! סתם ככה, 'תם מאמינים שרופאים היו מרשים להראות לכולם ת'זין של איגנציו ו/או את האוהל הקטנטן במיטה עת שכב על הגב? חותמיזה לא כתוב בשום מקום אורך הזין של איגנציו? כמה - 10 סמ', 15 סמ', 20 סמ'? כלומר, אם כבר הופכים זין למוקד תיירותי, שיהיה ארוך, עבה או לחילופין יתכן וזה היה גזר גמדי וגם זה שימש כאטרקציה תיירותית: עומדות שתי אמריקאיות אסרטיביות בכניסה לחדרו של איגנציו, לאחר שתרמו [ בטח תרמו לא שילמו] 200$ כל אחת, מרימים את השמיכה מעל איגנציו, והבנות מתלחשות ביניהן: יווו, בשביל הפיסטוק הזה תרמתי 200$, זה היה לאח שלי כשהיה בן 3. כך, למקרא הידיעה המרעישה נזכרתי בשירהּ האלמותי של כלת פרס ישראל להרעדת מיתרי הגרון יפה ירקוני: "אופ אופ זה נורא שמח/ זה קרה זה קרה / לא על הירח!"

אולימפיאדה

הייתי מארגן לו לאיגנציו הזה, כשהפינליסט מולו יהיה לבטח אותו יורגן או משהו, בדנמרק, שנכנס לטפול להסרת פלולה בישבנו. אלא מאי, יורגן תקע נאד בריא בדיוק כשהרופא הדליק את הלייזר, העסק התלקח ושרף לו ת'גואיבוס. ספור אמיתי. את המשואה הוא כבר הדליק או יורגן, או משהו.

טריפל

New member
נעל

לא עובד לי המסר של תפוז. ניסיתי כבר פעמיים ובתגובה קיבלתי הודעה בג'יבריש. הכי פשוט - שלח לי מסר עם כתובת מייל.

למעלה