מה עושים עם חברה כזאת?../images/Emo4.gif
יש לי בת דודה שהיא גם חברה טובה של חברה שלי.. אנחנו חברות כבר 8 שנים טובות. בזמן האחרון היא ממש לא מתייחסת אלינו, אם כבר אז לדברים שהיא רוצה.. כמו טרמפ למקום כלשהו, או סתם לסיבוב כי משעמם לה בבית! או שאזלו לה הסיגריות.. [לא, היא לא עובדת]. גם יש לה חבר... אז אוליי יכול להיות שזה בגללו שהיא "שכחה" מאיתנו. היא לא מתקשרת.. אנחנו קובעות יום וזמן לטייל קצת בשכונה [ביום שמש יפייפה!
] אך, היא מבריזה, כלומר, לא מתקשרת ולהודיע שלא תבוא.. וגם, לא מצטערת על זה שלא באה.... היא עושה מה שבראש שלה... ניזכרת בי ובחברה שלי מתי שנוח לה.. או שמתי שהחבר שלה לא יכול להיות איתה באותו יום.. מה הייתם עושים במקומינו? זוהי חברות של 8 שנים ולא חודשים! אז, בבקשה תנו תשובה הגיונית... ולא חד משמעית.. תודה
יש לי בת דודה שהיא גם חברה טובה של חברה שלי.. אנחנו חברות כבר 8 שנים טובות. בזמן האחרון היא ממש לא מתייחסת אלינו, אם כבר אז לדברים שהיא רוצה.. כמו טרמפ למקום כלשהו, או סתם לסיבוב כי משעמם לה בבית! או שאזלו לה הסיגריות.. [לא, היא לא עובדת]. גם יש לה חבר... אז אוליי יכול להיות שזה בגללו שהיא "שכחה" מאיתנו. היא לא מתקשרת.. אנחנו קובעות יום וזמן לטייל קצת בשכונה [ביום שמש יפייפה!
![](https://timg.co.il/f/Emo42.gif)