מה עושים עם חתול

בונבונה

New member
מה עושים עם חתול

מקסים אך אוהב חלונות ןמעקות אנחנו מתכננים לעבור ליד פרטי יש לנו חתול מקסים מזן כחול רוסי מה עושים כשעוברים לבית צמוד קרקע איך שומרים שלא יעלם? מבקשת עיצה

מ י א ו

New member
כשעוברים לבית חדש

בדרך כלל חתולים מנסים לברוח ולחזור לטריטוריה הקודמת שלהם. לכן חשוב במשך לפחות שבועיים לסגור את כל הדלתות ואת החלונות ולמנוע מהחתול לצאת החוצה עד שיתרגל למקום החדש.

zimes

New member
שבועיים ראשונים - להחזיק הכל סגור:

חלונות, דלתות, ה-כל. (יש לכם מזל שחורף. אנחנו עברנו בקיץ, וזה מבאס: כי גם את החול של החתולים צריך היה לסגור בבית. עשינו את זה בשירותים עם הונטה). אחרי תקופה כזאת, החתול לומד את הבית החדש, מבין שזה שלו, ואז - גם אם הוא יצא, הוא יחזור (בשביל האוכל והמיטה החמה, כמובן
).

טליה ג

New member
גם כשתאפשרו לו כבר לצאת...

רצוי שבימים הראשונים תצאו תמיד יחד איתו ותישארו בסביבה, כדי לוודא שהוא לא מתרחק.

מקודה

New member
אני יגיד לך מה עושים...

גם לי יש את אותה בעיה, ומנסיוני,קודם כל תסרסי אותו, וככה תקטיני את הסיכויים שהוא יתרחק יותר מדי מהחצר. דבר שני, אל תתני לו להיסתובב בלילה. איך שמחשיך, תכניסי אותו חזרה הביתה, לא משנה עד כמה הוא ירצה להמשיך לטייל. יש וטרינר שעושה את הניתוח הזה ממש טוב, הוא מעולה בעיקורים ובסירוסים. קוראים לו בועז ארד, הוא נמצא ברחוב ´זבוטינסקי 138 בתל אביב.(לייד כיכר המדינה) טלפון:03-6916586 או ב -
:052-495112 בהצלחה

מקודה

New member
ועוד משהו חשוב ביותר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כמובן, לא לתת לו לצאת מהבית לפחות שבועיים - שלושה. חתולים זה לא כמו כלבים, הם מתרגלים יותר למקום מאשר לבני אדם, והוא עלול לברוח אם תתני לו מייד לצאת. רצוי לחכות עד שרואים שהוא כבר מתנהג פחות או יותר, כמו בבית הישן. ישן יותר רגוע, פחות מילל, יותר אוכל, וכמובן מתלקק. . .
ורק אז, לתת לו לצאת, בהדרגה כמובן, במהלך היום כשאת בסביבה. ולהשגיח
"כשאתה מציל כלב רחוב, הוא אומר "יש אלוהים" כשאתה מציל חתול, הוא אומר "אהלן אני אלוהים"
חתולים הם יותר עצמעיים, הם עושים מה שבא להם
אבל אני חולה עליהם

למעלה