מה עושים עם טוסיק אדום כאש?

כלבובה

New member
מה עושים עם טוסיק אדום כאש?

הי לכולם, לאילון המסכן בן החודש, הטוסיק אדום מאוד וכואב, תוך יום זה מאוד החמיר.. אנחנו מחליפים לו כל הזמן ומשתמשים ב"פמפרס", ובכל זאת זה קרה.. אז מה עושים? אנא המליצו לי על משחה או טיפול אחר (אם צריך אשיג היום מרשם רופא) תודה

מצטרפת להמלצה על בייבי אגיסטן וגם

ממליצה על ויטה-מרפן. ולאוורר, ולשטוף עם מים וסבון עדין. בלניאום הרמל באמבטיה. מקווה שיעבור מהר!

נעה גל

New member
זה נכון שבייבי אגיסטן פותר את הבעיה

בגלל שבאמת מדובר בפטריה (ואדום בטוסיק זו פטריה), אבל, לא כדאי להשתמש בה הרבה ולעיתים קרובות. אמרו לי שיש איזו משחה שרוקחים בבית מרקחת ברמת השרון שהיא משהו מדהים, ולא יקרה. אם תרצי אני אברר לך את הפרטים המדויקים.

droli

New member
קלנדולה, משחת קסמים.

משחה מעט יקרה אבל שווה. כשדרור היתה תינוקת הגענו למצב של כוויה בתוסיק מהשתן. ומטפלת הומאופטית המליצה לנו על זה. וזה עבד כמו פלא. יש את זה בכל בתי המרקחת. משחה בשפורפת לבנה עם כיתוב כתום.

inbale

New member
בנוסף למה שכבר המליצו לך

גם אורה קרם מעולה!!!

מיכללב

New member
משחת דזיטין טבעית

מאד מומלצת..עם הריח אפשר להסתדר..תוך 6 שעות נעלם כלא היה!

דסי אשר

New member
בתור מפעילת משפחתון

שכבר השתמשה בכל המשחות שהוכרו כאן, משום שכל אם אמרה שהיא הכי טובה. אולי אוסיף אחרת(כמו הפרסומת בטלויזיה של מטפלת לסוג של טיטולים...), על משחת INOTIL= אינוטיול. אני קונה אותה בבית מקרחת של כל סופרפארם. הומלצה לי על ידי אם לילדה מהמשפחתון, ומאז זו משחת הבחירה שלי, שאכן תוצאותיה עולות על כל האחרות. דסי

אלה_ה

New member
למען האמת לא שמתי לב לריח אבל גם

לא קיבלנו את התוצאות שרצינו. אחרי שהמטפלת המליצה ציפינו ליותר. בסופו של דבר כשהמצב היה קטסטרופלי (וזה לא קרה הרבה) קיבלנו משחה אנטיביוטית מהרופא (טבעקוטן או משהו דומה) שעזרה פלאים.

בעקבות המלצת הגננת של אריאל

אנחנו משתמשים (בתור פתרון לאדום), במשחה בשם "וולדה" בצבע כתום-לבן כזה. וזה המקום לספר שכשרף לה, היא ידעה להגיד ש"כואב, טוסיק", מותק או לא?

למעלה