מה עושים עם כאבי גב
?

טאניוש

New member
מה עושים עם כאבי גב ../images/Emo122.gif?

של אמא כמובן. הבעיה לדעתי נעליים+מיטת תינוק. רק שלא נראה לי שיש אופציה להפטר מאחד מהם בשנתיים הקרובות. והגב שלי צועק וזועק וכואב כאבי תופת
. השאלות הן: 1. יש אפשרות להוציא ממיטת תינוק ילד בן שנתיים במשקל ממוצע עם דניס בראון על הרגליים בלי לשבור את הגב? 2. הוא נרדם אך ורק במיטת תינוק. הוא חייב את הסורגים האלה. אין לי שום הסבר הגיוני לזה, פשוט עובדה. בפעם אחרונה כשהניסיתי להשכיב אותו במיטת מעבר הוא הסתובב בה עד שנפל, והוא היה אפילו בלי הנעליים. מוכר למישהו? יש מה לעשות בעיניין או רק לחכות שיגדל קצת? מיטת מעבר הייתה בהחלט פותרת את הבעיה- הוא יכול לתפס לשם לבד ולרדת לבד, ואני יכולה לנעול לו נעליים כשהוא במיטה (עכשיו אני נועלת לו נעליים ורק אז שמה אותו במיטה). הצילו...

ראשית, בשנתיים הקרובות, כן!!!

לא כל כך הבנתי את הבעייה אם הוא ישן במיטת תינוק, הרי הוא עומד והולך נכון?, אז מה הבעייה להוריד בזמן העמידה (אם הוא יכול לעמוד עם הדניס בראון) להוריד את קרש המיטה כלומר את צד המיטה, ,,, סליחה על הבורות אם לא הבנתי נכון.... ושנית, אצלנו מיטת תינוק נגמרה בגיל שנה וחצי בערך מרצונו של האדון וללא קשר לדניס בראון שבהם לא השתמשנו.... בהצלחה ותרגישי טוב אורית

טאניוש

New member
טכנית אין אפשרות להוריד נעליים

כשהוא עומד (ודי הצחקת אותי
, לאון רגע לפי גיל שנתיים, ברור שהוא עומד והולך, וגם רץ מהר מאד ומטפס על כל דבר, כמו כל ילד בגילו). אני מורידה את צד המיטה עד כמה שאפשר, אבל זה לא פותר את הצורך להתכופף כדי להוציא אותו משם, וזה מה שהורס לי את הגב.

תחיצ

New member
אולי תנסי לשבת ?

סתם רעיון לפתרון. אולי תנסי לשים כסא או שרפרף ליד המיטה שלו כשאת מורידה / מלבישה לו את הדניס. אם אני מבינה נכון, הבעיה היא בלהתכופף למשך זמן ממושך ואז לטפל בנעלים. נראה לי שאם עושים את זה בישיבה זה יכול להקל. גם לי זה מאד מציק, אבל לא עד כדי כך...

תחיצ

New member
אולי תנסי לשבת?

אולי כדי להקל על הכאבים בגב, תנסי לשים שרףרף ליד המיטה שלו כשאת מורידה /מלבישה לו את הנעלים? סתם רעיון...

פרלמנים

New member
אורית

לא השתמשתם בדניס? הבנתי נכון? ספרי... אף פעם לא שאלתי-מה סיפור הק"פ שלכם?

פרלמנים

New member
אין לי מושג, גם אצלי הגב נשבר...

להשתדל להתכופף נכון (לכופף הברכיים) ולא רק את הגב... מזדהה איתך. ודניאל רק בן שלושה חודשים... ג'סיקה

טאניוש

New member
הגב שלי יותר חזק ../images/Emo8.gif

עד לא מזמן היו רק בעיות קטנות פה ושם. בזמן האחרון אני מרגישה נכה. אני לא יכולה לפעמים לקום מהמיטה, אני מתגלגת ממנה.

פרלמנים

New member
אולי פיזיוטרפיה?

אני סוחבת את הכאב בגב מההריון, עליתי אז הרבה במשקל-ככה זה התחיל. עכשיו, כל ההתכופפויות, נעליים,חיתולים וכו...אז הכאב ממשיך ומחמיר הרופא המליץ על פיזיוטרפיה וחיזוק שרירי בטן וישבן... בהצלחה!

sigis7

New member
מנסיון שלי

א. האם יש כבר מיטת נוער חדשה בחדר? כדאי להעביר אותו, כמובן עם מגן מיטה שנותן את האשלים של הסורגים, ואם הוא זקוק לסורגים גבוהים יותר אז המגן של כתר יכול לספק את התשובה. ב. לגבי הקימה מן המטה שלך, לפני שאת קמה, תנסי להצטנף כמו עובר, "פשוט" לקפל גב לכיוון הברכיים, זה משחרר את הכאב שפשוט א"א להימלט ממנו.ג. להשתדל שתמיד יהיה לך חם ושהגב לא יתקרר(איזה סבתא אני).

טאניוש

New member
מיטת תינוק שלנו אפשר להפוך למיטת

מעבר- להוריד אחת הדפנות ולחבר את המגן הנמוך הזה (מיטת שילב), החשש שלי שהוא יפול. הוא באמת זקוק לסורגים גבוהים יותר, עם אלה שיש במיטת מעבר הוא נופל. אני אחפש מגן של כתר, לא כל כך יודעת מה זה. תודה
ב. ינוסה, תודה. במקביל קבעתי תור לאורטופד.

אנחנו קנינו מיטת נוער גדולה

וסגרנו אותה אם מעקה אני יעלה תמונה היום בערב דרך אגב היום בר בין שנתיים 22.11.06 נולד אם קלאפוט ברגל אחת

טאניוש

New member
שווה הודעה נפרדת! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

המון מזל טוב, אושר, שמחה, והכי חשוב- בריאות!

למעלה