כן - בלי להגזים.
שוטף - כן. היטב. מסנן.
מספיג את המים במגבת ולפעמים עושה "דוד וגלית". כלומר שם את העלים במרכז מגבת, מסובב מהר (בחצר, כדי שלא יהיה גשם בתוך הבית) כמו המחבלים שמיידים אבנים עם קלע. זו צנטריפוגה טובה. למי שיש צנטריפוגה אמיתית (יש מפלסטיק) - טוב. לי אין. אם אני אביא עוד גאדג'ט אחד כזה הביתה - מיד יזרקו אותי מהבית עם זה ביחד.
 
לדעתי אין צורך לייבש יותר מזה ואני חושב שזה גם לא טוב לעלים. מיד לחיתוך או לעיטוף (לפי הצורך), בקופסא אטומה כמו שתיארתי במכתב הקודם - ולהקפאה.
מחזיק המון זמן. מנסיון - אפילו שנה ומעלה. ככה עושה לעלי שמיר, עלי פטרוזיליה, עלי סלרי, בצל ירוק וכו'.
מתאים לבישול ולסלט. לא מתאים לאכילה "סולו" (כמו ירק חי על יד החומוס) כי יש לזה טעם של עשב, משום שבהפשרה הנוזלים נפרדים מהעלים בגלל טמפרטורות הפשרה שונות.
 
שמעתי שיש פטנט נוסף (הוא לא נראה לי ולדעתי לי הוא לא מתאים). במגש של קוביות קרח (כזה שבא עם המקרר) קוצצים את העלים, ממלאים בתאים, ממלאים מים ומקפיאים. לדעתי זה טוב רק לבישול כי בכל מצב אחר בהפשרה הנוזלים של הירק בורחים ויהיה לירק טעם של עשב.זה יכול להיות טוב אם מקפיאים ככה נענע. אחר כך זה טוב ללימונדה עם נענע (מעולה) או סתם מים עם טיפונת לימון וקוביה כזו - גם מצוין.
 
תהנו.