מה עושים עם כתובת של בן שעבר/חזר לישראל לתקופה ארוכה?

• פותח הנושא n47
  • פורסם בתאריך

n47

New member
מה עושים עם כתובת של בן שעבר/חזר לישראל לתקופה ארוכה?

שלום,
הבן עבר לישראל לתקופה ארוכה, כבר לפני בערך שנה. כרגע בלימודים.
יש לו אזרחות, ובמוסדות השונים, DMV למשל, הכותבת שלו היא האחרונה, שהיא הבית שלנו כאן (בוסטון).
האם צריך להודיע? למי ואיך? והכתובת שלו בישראל לא ממש קבועה.. פעם במעונות, פעם משפחה, פעם ברחוב... סתאאם.
אתמול קיבלתי מכתב מהביטוח שהם שמחים לצרף אותו לפרמיה שלא יהיה לא מכוסה חו"ח.. ולא עזרו הטענות. "קיבלנו את הכתובת מה-DMV. הוא גר אצלך והוא נהג".
אני מניח שיש בעלי נסיון עם הסיפור הזה כאן בפורום,

תודה מראש!

idan306

New member
אם הוא אזרח אמריקאי, לא צריך להודיע לאף אחד

לא הבנתי מה בדיוק הבעיה

n47

New member
הבעיה:

1. למשל אם הרשויות רוצות לשלוח לו מכתב
  2. שסטייט לא ידרוש מיסים
  3. והבעיה שצצה עכשיו: גייקו שמחים לבשר לי שמצאו שיש לי בן שגר אצלי בבית ושהבן מכוסה ואין לי מה לדאוג. והפרמיה החדשה היא ככה וככה (תוספת 200 בערך לחצי שנה). אמרתי הוא לא גר כאן אמרו צ'טערים לפי ה DMV הוא כן.
  4. אני לא בטוח אם זה המצאה שלהם או חוקי המדינה

rachello1

New member
איזה המצאה מעניינת

הילד היה סטודנט בסטייט אחר והכתובת הקבועה שלו היתה בבית וגם האוטו שלו. קיבל בביטוח סטטוס מיוחד שאיפשר לו לנהוג בחופשות בלי שנשלם עליו אקסטרא. וזה עוד בסטייט פארם שנחשב יקר.

n47

New member
תודה. אני בינתיים עוד מנסה

להוכיח תושבות בישראל

idan306

New member
הנה

1. מה זה ״הרשויות״? IRS יעודכנו בהגשת המסים הבאה שלו.
2. למה שהסטייט ידרוש מסים פתאום? הסטייט מקסימום יתחיל אודיט וישלח מכתב לכתובת שלך עד ההגשה באפריל שנה הבאה שתוגש עם כתובת חדשה. אני בטוח שתוכל לעדכן את הבן אם זה יקרה.
3. עם כל הכבוד, פשוט תעבור לחברת ביטוח אחרת אם הם לא מוכנים להציע לך את השירות שאתה מחפש (ביטוח לבני הבית בפועל).
4. לא מכיר את חוקי המדינה הספציפית אבל זה לא נשמע כמו משהו הגיוני בשום מקרה. גם אם הוא היה גר בבית, לא חסרים אנשים שיש להם רשיון והם לא נוהגים בכלל (למשל מחרדה כלשהי אחרי תאונה). פשוט תבדוק אצל המתחרים וסגור עניין

למעלה