מה עושים עם ליחה שכל בוקר מרגישה מהגרון?

בדיקת מזונות

שלום רב

ליחה שעולה בבוקר מקורה בהצטברות במהלך השינה.
אחד הגורמים לכך היא אכילה של מזון בשעות הערב שאינו מתאים וגורם להפרשת ליחה
או תגובה אלרגית.
אני ממליץ על שני דברים - שיחה עם נטורופט/ית , דיאטנית או בדיקת אלרגנים בקיניסיולוגיה.

בהצלחה

taltala013

New member
המזונות שגורמים לליחה הם רבים

ומגוונים וכל אחד מגיב אחרת. בגדול ידוע שבד"כ מוצרי חלב בננה ותות שדה הם יצרני ליחה מס' 1אבל שוב לא תמיד ולא אצל כולם

התגובה היא אישית

צריך לבחון היטב, מה עושה לגוף שלך תגובה. ידוע שמוצרי חלב מגבירים ליחה,
אך היא מופיעה בעיקר במערכת הנשימה. לדעתי, משק החיידקים במערכת העיכול שלך
צריך איזון. פרוביוטיקה יכול לסייע, אך זו הנחה בלבד.
אני שוב ממליץ לך ייעוץ/אבחון מסודר, או ניסוי וטעייה.
תרשמי את סוגי המזון שאת צורכת, ותפסיקי לשבוע כל פעם משהו אחר, התגובה לא תאחר לבוא.

בהצלחה

jk500

New member
אני אלרגית לחלב ושותה סויה. היכן בודקים אלרגיה למזון?

היעיל ביותר - קיניסיולוגיה

שיטות אבחון האלרגנים והרגישויות היעילות ביותר, הן השיטות הקיניסיולוגיות (IPEC, מוח אחד ) ודומיהן.
בדקי מטפלים לפי אזור המגורים שלך, אין בעיה לאתר.
האבחון הוא אישי, נקודתי, מדוייק מאוד.
את יכולה לפנות בפרטי ואמליץ לך לפי מה שאני מכיר.

0 אור 0

New member
ובנוסף למה שכתב סביון

אני סומכת ידי על כל מילה שכתב - בפרט צריך לשים לב שהרבה מאד מטפלים ישר יגידו לך "חלב" / "תפוזים", בעוד שבכלל לא ברור שחלב הסויה או אורז שאת שותה ממש מתאים לך לגוף ...
בנוסף להתאמה אישית של המזון, צריך להבין שליחה בתקופה הזו היא הרבה פעמים הצטננות שנובעת מהשינויים התכופים במגז האוויר , חשיפה לקור וחשיפה לחידקים מכל האנשים שחולים מסביבנו. כשכל אלו באים עם מערכת חיסונית חלשה מסיבה כלשהי, אז גם הבן אדם שאוכל הכי טוב בעולם יצטנן
אני כבר שנים לא הייתי חולה או מצוננת ברצינות, אבל בעקבות קצת חוסר התייחסות לגוף בתקופה האחרונה , מן הסתם בשילוב עם ארוחות החגים ועם זה שממש כל הסביבה הקרובה שלי היתה חולה, גם אני עברתי כמה ימי גרון מגרד וקצת שיעול.
אז מה שצריך לעשות זה :
1. לעבוד על נשימות - אני עושה את זה ביוגה אבל בהחלט צ'י קונג גם מעולה - יש תרגילים שעובדים על הריאות ועל צ'אקרת הגרון, וכמובן כל נשימה מלאה ופעילות גופנית תעזור במידה כלשהי
2. חיזוק המערכת החיסונית: קודם כל על ידי מנוחה ואכילה של מזון טרי ככל האפשר, אבל אפשר להעזר גם בטיפול רפקלסולוגי, בצמחי מרפא או דיקור
3. להקלה מקומית: חליטת תימין או טיון דביק - אם אין בעיה עם דבש אז בתוספת דבש, אדים עם עלי אקליפטוס לפתיחת הנשימה
&nbsp

למעלה