תודה דה דניאל...אבל..
זה נכון שביקשתי כאן עזרה מלפני שבועיים. יותר נכון,ממש במקרה הגעתי לכאן....זה ממש לא היה מכוון. ואיכשהו זה התגלגל לזה שהתחלתי לספר על החיים שלי. לא באתי לכאן בידיעה שאני צריך לשתף אנשים בבעיה הכ"כ אמיתית שלי. איכשהו זה התגלגל ..כי היה משהו בתשובה של אלישוע שסיקרנה אותי...ואני הרי טיפוס שמאוד מאמין בפילוספיה או בדברים שצריך להבין אותם בצורה הפילוסופית שלהם...ולאו דווקא מבחינה הגיונית. ולכן,מצאתי את עצמי כאן במשך מספר ימים. עכשיו..כמה הארות לגביי מה שכתבת: נכון שהייתי כאן לפני מספר שבועות...ומה שכתבתם לי עשה לי הרגשה טובה. להגיד שלא עשיתי מאז כלום..לא יהיה נכון! בכלל לא נכון. התחלתי להוציא את עצמי מהמצב הזה. התחלתי לחייך לעולם. התחלתי שוב להאמין בעצמי. קמתי כל בוקר והבטחתי לעצמי להזכיר לי תמיד מה יש לי בחיים האלה...(למרות שאין לי כ"כ הרבה..אבל עשיתי מאמץ להיזכר) ..טחנתי את המוח שלי באנרגיות חיוביות ומשמחות. ובאמת הרגשתי בשבועיים האחרונים כמי שמתחיל לצמוח לאט לאט. אמנם עדיין לא בתחום העבודה שלי (שמשם מתחילה כל הבעיה שלי),אבל הייתי אופטימי.אני עובד כמובן בעבודה אפורה ומאוד לא מתאימה לי....כי בתחום שלי הרגשתי את הכישלון כבר 3 פעמים!..אבל העבודה הזו,מאפשרת לי לפחות לשכור דירה..לכלכל את עצמי בצינעה...להיות פחות או יותר עצמאי. לא מאושר מבפנים..אבל לפחות איזשהו עמוד ביטחון. אם לא אישי..אז מעט כספי. (ולא שהרווחתי המון.) המינימום לאוכל,שתייה,פה ושם בילוי...אוטו,לגור בדירה שכורה וצנועה בגיל 30. וזהו. לא מי יודע מה..אבל אני בתוך תוכי הבנתי שהכל זמני. אזרתי כוח,אזרתי אומץ..והתחלתי בשבועיים האחרונים לצאת ממצב "הקורבן" ,כפי שאתה מכנה את זה. ואז אתמול מודיעים לי שמפטרים מחלקה מסויימת אצלינו...ואני בתוכם. שוב,אני חוזר אחורה בתחושות. שוב,אני מרגיש שזהו...כוח יותר להתרומם..אין לי. וגם לא כ"כ בא לי. כי נמאס לי. נכון שזו עבודה שלא מי יודע מה אהבתי. (לא סבלתי!.אבל לא אהבתי) ולמזלי,זה איפשר לי לחיות. ומה עכשיו???. אין עבודה. הצעד הבא שלי הוא יהיה מן הסתם למכור את האוטו.(ורק להזכיר לעצמי...שמגיל 18 אני עם רכב!! לא מפואר. סתם רכב. אבל עם רכב! שלוקח אותי ממקום למקום. ולא נותן לי את התחושה שאני כמו איזה מישהו בן 13.) ובבקשה אל תגידו לי "אז מה..תיסע באוטובוס". אוקיי??. אני עומד לוותר ,מן הסתם,על דבר שיהיה לי קשה לוותר עליו. (לא מבחינה חומרית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזהו. הצעד הבא ,מן הסתם יהיה שאני אצטרך להפסיק לחיות בדירה קטנה ושכורה משלי. אחרי תקופה של שנתיים וחצי. שוב..לגור עם שותפים ושותפות! שהדבר היחידי שאני רוצה זה לאבד את הפרטיות! ולחיות כמו בקומונה. אני לא הטיפוס הזה. והשלב היותר קודם..שהוא יתחיל ממחר...הוא להתחיל ולחפש סתם עבודה... סתם עבודה שבשבילה אין לי כיף לקום בבוקר. אז אולי ירדתי לפה עם נשמה שצריך לתקן בה משהו. והגוף שלי בסה"כ הוא הכלי שמכיל את הנשמה הזו. אבל אני לא מסוגל יותר. וזה לא עניין של צומי או כזה דבר. ולגביי ההלוייה שכתבת. אני מעולם לא תיארתי איך ההלוויה שלי תיראה. זה ממש לא מעסיק אותי. אמרתי לך כבר!!!!! אני לא בא ממקום של צומי! לא מעניין אותי מה יגידו ,או מה יאמרו עליי. אמא אבא,אחים חברים חברות..אחיות...דודים..דודות...חברים לעבודה...חברי ילדות! כאילו--מי מתעסק בזה בכלל?? מה אכפת לי בכלל? אני לא בנאדם שמחפש תשומת לב. ומרחם על עצמי בקטע של "אני אתאבד עכשיו....ו....ואוו....מעניין איך כולם יבכו ואז יזכרו אותי...וכל הבולשיט הזה"! זה אולי מתאים לבני 16. או לבני 19. אמרתי לך...אני מעבר לשטויות האלה. לא טוב לי.זה הכל. ועכשיו תגיד לי שוב שאני "מאמלל את עצמי". אז בוא תקרא שוב את כל מה שכתבתי עכשיו...ותגיד לי אם אני לא באמת קורבן. (ובבקשה..תימנע מהדמגוגיה של "אתה בריא"?? אין לך סרטן"??? אתה רואה?? יש לך משפחה? יש לך חברים? אתה יכול ללכת?? אתה יכול לנשום?? ובלה בלה בלה בלה. זה ממש לא מזיז לי. את הדבר הזה יש ל 90 אחוז מהאנשים בעולם. למיליארדים. אז בבקשה. הימנע מזה. ובעצם,אתה אולי שואל..ואחרים ישאלו.."אז מה הוא רוצה בעצם"? "למה הוא בא לפה..מטיח האשמות....מה הוא רוצה מאיתנו"?? אז ככה: אני בסה"כ רוצה שאם יש מישהו שיכול לענות לי מבחינה פילוספית..מבחינה...שהיא מעבר לקלישאות...מה קורה לנשמה שלי שסובלת כ"כ. והאם,התיקון שלי אמור להיעשות בעולם הבא? ולא..אני ממש לא דתי. אבל אין לי שום סיבה אחרת בעולם..להבין ...למה בכל פעם שאני כבר מרים את הראש....נוחת עליי עוד סלע בגודל של בניין. זה הכל