מה עושים עם מישהו שלא עבר את גיל 5?

מיטללל

New member
מה עושים עם מישהו שלא עבר את גיל 5?

אתם מכירים את האנשים שמתי שהם מתעצבנים על מישהו (בצחוק) הם "מרביצים" לו? אז אני לא מהאנשים האלו.. לא מתחברת לזה.. שונאת את זה.. זה לא מצחיק אותי, אני לא מדברת בסגנון הזה ולא אוהבת שמדברים אליי ככה.. לא רודפת אחרי ידידים שלי בצחוק, לא נותנת להם במכה, במקסימום צובטת, וגם.. רק אנשים מיוחדים
וההפך. כאמור, ממש ממש ממש לא מתחברת לקטע הזה. יש לי מישהו ביחידה שנקרא לו z. הוא כן מהאנשים האלו... נוהג להשתמש בכוח פיזי מתון כדי להדגיש נקודות מסוימות. אני דיי מחבבת אותו המון. אבל זה מעצבן אותי! נגיד אנחנו קובעים לאכול ואני מתעקבת כמה דקות, הוא ימשוך אותי בחולצה... נגיד אני אתעלם מדבריו בהפגנתיות, הוא יתן לי מכה... לא שזה כואב או משהו.. זה סתם הסגנון שלו.. ויש בנות אצלנו שבסבבה עם זה. אני לא. אני לא בדיוק מצליחה להסביר את עצמי בפניכם. אבל לא נורא.. הסברתי לו שזה לא נעים לי אבל הוא לא קולט.. בהתחלה הוא חשב שאני צוחקת. עכשיו הוא הפנים שלא. אבל זה פשוט האופי שלו. מה עושים עם כאלה ?

שייירן

New member
תגידי לו לשים את הידיים בכיסים../images/Emo13.gif

עוד ועוד עד שהוא קולט..... תגידי לו בצחוק( בכל צחוק יש טיפת אמת ) להיות עם ידיים בכיסים שהוא ליידך או משהו כזה :) ככה אבא שלי אמר לאח שלי כשהוא היה בן 4 ונגע ושבר כל דבר שעמד בדרכו :)

ChilD SouL

New member
להסביר לו שזאת התנהגות לא הולמת...

עד שהוא יקלוט [נקווה] ויפסיק עם זה.

chriscrossed

New member
תעשי לו את אותו הדבר

ככה הוא בטוח יבין כמה מעצבן זה יכול להיות.

noooga

New member
אמממ ../images/Emo4.gif

טוב שאמרת לו שיפסיק אם זה באמת מציק לך אבל בתכל'ס אני לא מבינה מה הבעיה. זה ידוע שלא כל החברים/ידידים הם לא בדיוק מושלמים בשבילנו, לדוגמא: לי יש חברה שכל הזמן אומרת לי "מאמי", "מותק" וכל הפרחיאדה הזאת ואני ממש לא סובלת את זה אבל הבנתי שככה היא רגילה להגיד ושלא אני אשנה את זה ושרק נשאר לי להתרגל, לא שאני נכנעת לכל משהו שאני לא אוהבת ורק מתרגלת, אני אומרת! וגם ל"מאמי" הזאת אמרתי אבל... זה חוזר אפילו כשזה מציק. צריכים לחיות עם זה
לא הכל מושלם

noooga

New member
היא בעצמה אמרה

שלא כואב לה אלא רק מציק כמו שה"מאמי" מציק

noooga

New member
גם אני מבינה אותה

אבל לא תמיד מסתדרים עם הכל אין מה לעשות נגד זה. זהו טבעו של הבן אדם ולא היא תשנה את זה.

noooga

New member
זה לא!

אבל שלא תצפה שהוא לא ימשיך עם זה! ככה הוא רגיל.

chriscrossed

New member
אם חברה שלך הייתה באה

ואומרת לך שלא נעים לה כשאת אומרת/עושה... את לא היית מפסיקה? בכל מקרה, מיטל לדעתי כדאי לך להמשיך להסביר לו...

noooga

New member
הייתי מנסה

אבל לא בהכרח מצליחה וגם אני חושבת שהיא צריכה להמשיך להסביר לו! נו אתה לא מבין אותי! לא משנה כבר

מה עושים עם אנשים שלא מתקשרים?

חשבתי לתומי שהיה לך משהו מעניין לומר לי.. אני תקוע מסוקרן כבר שבועיים, ואת- לגמרי שכחת ממני!.. אוף איתך!!! זהו. (אם לא זיהית- זה קובי, פשוט חסמו אותי בגלל תקלה טכנית..)

s h i r k u s h

New member
תחזירי לו... ../images/Emo88.gif

ואז כשהוא יתעצבן או יתרעם על זה, תגידי לו שכל פעם שהוא יתן לך כזאת מכה הוא יקבל בחזרה!

למעלה