מה עושים עם מסעדה טובה שאיכזבה?
קרה לכם פעם שמסעדה שמגישה אוכל טוב איכזבה אתכם בשירות, מחיר, מנה לא טובה או כל נושא אחר? מה אתם עושים במקרים כאלו? למה אני שואל? היום התחשק לי ולידידתי המבורגר של "מרגריטה" בראשל"צ. זה מקום חביב מאוד שמתמחה בהמבורגרים מ-ע-ו-ל-י-ם ואנחנו סעדנו שם פעמים רבות. נסעתי לשם להביא לנו אוכל בטייק אווי הביתה. מלבד להזמנה הבנאלית של המבורגר-צ´יפס-טבעות בצל, רצינו עוד משהו מהמנות הראשונות. המלצרית המליצה על "סלט פטריות" שהיה לפי התיאור פטריות שמפיניון, פורטבלו ופטריות יער בתחמיץ. קיבלתי את ההזמנה והלכתי הביתה. ההמבורגרים היו כרגיל טעימים מאוד. הציפס והטבעות בצל היו כרגיל. אבל "סלט הפטריות" היה פשוט ביזיון וזילזול באינטיליגנציה ובטעם של הלקוח. אני לא מאמין שמגישים כזה דבר במסעדה. פטריות מקופסה (בודאות!) בלי פורטובלו ובטיח, עם עגבניות שרי, חסה וקרוטונים שגם הם זוהוה כקרוטונים של אוסם. פשוט בושה !!!! עכשיו הדילמה, מה דינו של המקום? האם לשוב לשם? את המומחיות שלהם הם סיפקו.... אבל גועל נפש גם.
קרה לכם פעם שמסעדה שמגישה אוכל טוב איכזבה אתכם בשירות, מחיר, מנה לא טובה או כל נושא אחר? מה אתם עושים במקרים כאלו? למה אני שואל? היום התחשק לי ולידידתי המבורגר של "מרגריטה" בראשל"צ. זה מקום חביב מאוד שמתמחה בהמבורגרים מ-ע-ו-ל-י-ם ואנחנו סעדנו שם פעמים רבות. נסעתי לשם להביא לנו אוכל בטייק אווי הביתה. מלבד להזמנה הבנאלית של המבורגר-צ´יפס-טבעות בצל, רצינו עוד משהו מהמנות הראשונות. המלצרית המליצה על "סלט פטריות" שהיה לפי התיאור פטריות שמפיניון, פורטבלו ופטריות יער בתחמיץ. קיבלתי את ההזמנה והלכתי הביתה. ההמבורגרים היו כרגיל טעימים מאוד. הציפס והטבעות בצל היו כרגיל. אבל "סלט הפטריות" היה פשוט ביזיון וזילזול באינטיליגנציה ובטעם של הלקוח. אני לא מאמין שמגישים כזה דבר במסעדה. פטריות מקופסה (בודאות!) בלי פורטובלו ובטיח, עם עגבניות שרי, חסה וקרוטונים שגם הם זוהוה כקרוטונים של אוסם. פשוט בושה !!!! עכשיו הדילמה, מה דינו של המקום? האם לשוב לשם? את המומחיות שלהם הם סיפקו.... אבל גועל נפש גם.