מה עושים עם מר מצחיקול?

מיטללל

New member
מה עושים עם מר מצחיקול?

פגשתן מישהו מהאנשים הכובשים האלו שמקסימים את כ*ו*ל*ם (לפחות ככה נדמה לכן) הוא כל הזמן עושה טעויות טיפשיות אבל יוצא מהן בחינניות הוא משעשע אותכן בטירוף. אתן לא מסוגלות להפסיק לחייך/לצחוק שניה שהוא בקרבכן (או בעודכן חושבת עליו) אבל יש בעייה אחת-הוא לא מסוגל להיות רציני לרגע
בהתחלה זה חמוד. אבל אז זה מעצבן. ושאתן מדברות איתו על זה, הוא שוב מצחיק אותכן. זה כמבוי סתום
יכול להיות משהו רציני עם מישהו כזה לא רציני אך כובש להפליא?

../images/Emo140.gif

קודם כל זה ממש אחלה שמצתא מישו עם חוש הומור כי זה חשוב!! [לפחות בשבילי], ולכי תדעי אולי הוא יפתיע אותך בכל מה שקשור לרצינות.

seeyou

New member
../images/Emo24.gif-התשובה נמצאת בשאלה-

"......לא רציני אך כובש להפליא"....
זה חלום של כול בחורה(אישה)... בדרך כלל כול אחד לוקח ממערכת הזוגיות מה שטוב לו(בנקודת הזמן-או בגילו) יוסי

חחחחח

וואייייי הזכרת לי איזה אחד שהיה איתי בצבא....... כל הזמן צוחקקק כל הזמן ממציא בדיחות..... ואף פעם אף פעםם לא היה רציני.... אולי בעצם הכמה פעמים בודדות כשממש הכרחתי אותו... המממ אני מניח שאפשר אבל יש בעיה והיא שאת אף פעם לא תדעי מתי צוחקים איתך ומתי מדברים ברצינות.... חחחח איזה דפוק ההוא היה...... כל הבסיס הכיר אותו... ואני מדבר על בסיס של חיל אויר..... טוב נו כולם גם הכירו אותי... אבל אני לא הייתי כזה שרוט... קיצר תנסייייי שלא תצטערי אחרי זה....

magenta73

New member
מה עושים?

נהנים! את איתו כי את אוהבת את השטויות שלו. ואם זה בא עם סוג של "מס". אז זה מה יש... או שתקחי אותו כמו שהוא או שלא. ודרך אגב, זה שהוא לוקח הכל בסבבה לא אומר שהוא לא יכול להיות רציני בכל הנוגע לקשר רציני.

מיטללל

New member
מממ

מר מקסימון מתעלם ממני. לא יודעת מה עשיתי.. לא יודעת מה עובר עליו.. לא בטוחה מה אני מרגישה.. ומה קשור עכשיו יום האהבה? :-\

magenta73

New member
כנראה שהוא לא כזה מקסימון...

אולי לחצת על כפתורים? אולי לחצת בכלל? אולי עובר עליו משהו? אולי הוא צריך למלא מצברים? אולי חטפו אותו חייזרים? אולי הוא עושה לך הפתעה? אולי... אולי... אולי... קבלי חיבוק חזק וגדול, מי יודע מה ילד יום... וכן, "חג האהבה" הזה לא קשור בגרוש. לגמרי. לכלום. כל יום הוא חג אהבה קטן משל עצמו... :)

sh53

New member
לאהוב - לקבל אותו כמו שהוא

יש לו יתרונות ויש לו חסרונות. אם את יכולה לחיות עם החסרונות שלו (מבחינתך, מבחינת מישהי אחרת זה יכול להחשב כיתרונות בלבד) - אז לכי על זה. אם זה מאוד מפריע לך - אז כנראה שאתם לא מתאימים, כי אולי את אוהבת הומור עד גבול מסויים וכשזה מגיע בכמות "גדולה", זה יותר מדיי בשבילך והופך לבלתי נסבל (רק את מכירה את עצמך ורק את יודעת את התשובה, אם המינוס הזה הוא מינוס גדול עד כדי כך שעדיף לך לוותר על הקשר איתו).
לך

למעלה