מה עושים עם משכת עיצוב?

שלגיה 1

New member
מה עושים עם משכת עיצוב?../images/Emo8.gif

שלום לכולם, אני חדשה בפורום האומנות. כבר כמה זמן שביקרתי בפורום זה, ואהבתי כל מה שקורה כאן, אז החלטתי לפנות אליכם בשאלה- מה ניתן לעשות עם משחת עיצוב? (ציפיתי עם זה עציץ מפלסטיק- עשיתי בית קטן, יצא לי אפקט של שפריץ- אבל מה אפשר בנוסף לעשות עם המשחה?) אודה לכם מאוד על תשובה מהירה, תודה

dorlim

New member
המון דברים....

* דקופאז- להוסיף מסביב לתמונה המקורית לפני הציור העצמי * צנצנות/קופסאות/בקבוקים - לקבלת מרקם לא אחיד * על קירות - לעיצוב דוגמאות או לקבלת מרקם לא אחיד ועוד המון דברים כיד הדמיון הטובה עליך בהצלחה

mor mor

New member
משחת עיצוב - דוגמאות

אני משתמשת עם משחת עיצוב ל: 1. מסגרת לתמונה. 2. להמשך תמונה, הכוונה מדביקים תמונה ומורחים את החומר מסביב , וממשיכים את הציור\צבע על החומר. 3. הכנת ברכות....

mor mor

New member
ברכות

התחלתי להכין ברכות לשנה טובה, למליון ואחד חברים... לא מצאתי רעיון,כי כל הדברים היפים בגלרייה, הם הוצאה כספית שאין לי כרגע, לכן עלה לי רעיון, לקחתי בריסטול בגודל של כרטיס ברכה, בתוכו הדבקתי תמונה מפוסטר , מסביב שמתי את החומר, חיכיתי שייתיבש, והמשך לצבוע על החומר, בגבניי התמונה, מאוד דומה להסברים שלך לגבי סתם תמונה על הקיר.

popo11

New member
ועוד שאלה, אפרופו ברכות

יש לי דף מיוחד כזה, עם עלים בפנים. נתת לי רעיון עם הענין של משחת עיצוב - אפשר דרך שבלונה. או שזה יהיה עבה מדי והדף יתקמט? לא בא לי לנסות ואז לגלות את זה על דף יקר כל כך ...

mor mor

New member
תימרחי שיכבה ממש ממש דקה...

לדעתי זה יצליח. דרך אגב, יש חומר חדש, כמו שציינתי הוא יותר עדין ממשחת העיצוב, אין לי מושג שמו

popo11

New member
../images/Emo26.gif אביבה השמיעי קול !

אולי את יודעת לאיזה חומר MOR MOR מתכוונת ?

av_i_va

New member
גם אני לא זוכרת את השם../images/Emo7.gif

קיים במבחר רב של מירקמים סיפרתי לכם לפני כמה ימים אבדוק בפעם הבאה כשאהיה בהום סנטר.

mor mor

New member
הלוואי

יש לי מליון עבודות, אין לי סורק, בקרוב אני מבטיחה, והברכות עדיין במצלמה.... ביום אחד אעלה את כל העבודות

mor mor

New member
חדש

יש חומר חדש בחנות חומריי בניין,יותר טוב ממשחת העיצוב, משהו פחות גס... שכחתי את שמו.

שלגיה 1

New member
המון תודה, אחלה פורום, כיף של ממש

ושוב המון תודה על העצות. בדיוק כרגע חזרתי מישיבה, והתפלאתי לטובה ממהירות התגובות. המון תודות והרבה חיוכים.

לילך1

New member
אומנם קצת באיחור..ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

נעים לשמוע שאת נהנת ....ומחכים לראות עבודות....

av_i_va

New member
אפשר להוסיף עיטורים../images/Emo140.gif

החלפות??? רעיון תמורת שם???
הנה - שולחת לך רעיון - את תמצאי לי שם למיתקן הזה המיועד לשמור מכתבים/חשבונות. עשינו עסק?

שלגיה 1

New member
לאביבה- חשבתי על שם למתקן שלך

קודם כל- המתקן מדהים! השם שהמצאתי הוא- עושים גלים או חיים על הגלים

av_i_va

New member
אפשר להוסיף עיטורים../images/Emo140.gif

החלפות??? רעיון תמורת שם???
הנה - שולחת לך רעיון - את תמצאי לי שם למיתקן הזה המיועד לשמור מכתבים/חשבונות. עשינו עסק?

למעלה