מה עושים עם סאקי?

GAL426

New member
מה עושים עם סאקי?

אהלן, סאקי,היפני,חוץ מלהגיש אותו ככה נקי,אפשר לשלב אותו באיזה קוקטייל? יש איזושהי המלצה? אותה שאלה לגביי ייגרמייסטר? ו............. אותה שאלה לגבי באליס. זהו,נגמרו השאלות:) סתם לידע כללי,אני גר בתאילנד,ואיכשהו הגעתי לזה שיש לי באר בבעלותי,שרוב הלקוחות שלי הם תיירים, ואני מזה חלש באלכוהול,בגלל זה פעם בכמה זמן אני בא לפה לנג'ס...... יאללה תודה וביי
 

tal1g

New member
הקטע של סאקי זה להגיש

אותו נקי בטקס עם כוסות וקנקן מתאים. רצוי חם. חוץ מזה שהוא אינו משתלב כ"כ בקוקטיילים. אבל אתה יכול לנסות: גווארנה וודקה סאקי שרטרז ירוק מכל אחד מנה .
 

temptation411

New member
בוא נצא קצת מהמסגרת..

1/2 סאקה 1/2 מרטיני רוסו דש ליים באולד פאשן עם קרח כתוש. יאמי אמיתי. פונץ על בסיס סאקה 6 שזיפים שחורים חתוכים לפלחים דקים. 3 כפות קוביות קטנות מאד של ג`ינג`ר 2 בקבוקים של סאקה (שיכר יפאני) 100 מל` מי סוכר. 1/2 בקבוק של וודקה. 1 בקבוק של יין לבן חצי יבש. 2 תפוזים חתוכים לפלחים דקים מאד. 1/2 כוס מיץ לימון. 2 מסמרי ציפורן מרגריטה סאקה מנה וחצי צ`ויה חצי מנה טקילה חצי מנה סאקה חצי מנה מיץ לימון חצי מנה מי סוכר מספיק? או עוד? כי יש עוד הרבה
 
למעלה