מה עושים עם סוס שלא זז? דיון.

מה עושים עם סוס שלא זז? דיון.

ובכן, גם לי היה את הבעיה הזאת, לכן אני שואלת
קווין
מה אתם מעדיפים לעשות? שוט, דורבנות או רגליים? או להתייאש? מה עושים? בואו נהפוך את זה לדיון אמיתי.... טוב?

JustAlona

New member
סדר העדיפות-

קול[תיקתוק] גוף[תנועה] קשר ישיר[שוט, רגל או דורבן]. ככה לפחות אני למדתי.

נהפוכו.

השוט והדורבנות הם עזרים בלתי ישירים. הישיבה היא קשר ישיר אל הסוס. הישיבה היא פיזית כלומר ישירה מכיוון שהיא מעורבת בקשר ישיר בין הרוכב והסוס. השוט והדורבנות הם עזרים מכניים אשר לא מעורבים בקשר ישיר בין הסוס והרוכב.

TauraMan

New member
במה האי תזוזה מתבטאת?../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

קווין לא מגיבה לרגל במעברים או שפשוט היא איטית מדי? אם היא לא מגיבה לרגל בכללי הייתי מתחילה איתה רגיל ברגע שהיא לא מגיבה רגל בצורה בינונית, לא הגיבה רגל+שוט חזק מוות לפוצץ אותה קדימה, לעצור אותה ולעשות שוב, אחרי איזה פעמים שלוש ברגע שהיא תרגיש את הרגל היא תזוז קדימה בלי בעיות.. אם היא לא מגיבה למעברים הייתי מנסה בהתחלה על הרגל, לא הגיבה לשלב רגל וקול, לא הגיבה לשלב דורבן וקול, לא מגיבה אז רגל ושוט במקום של הרגל!! לא על התחת אלא ליד איפה שהרגל מדרבנת! שישלח אותה קדימה למעבר.. אם הסוסה לא מגיבה, אל תהיי עדינה...

niko girl

New member
אמ אני מעדיפה...

לעשות קודם עם הרגלייים אם הסוס לא זז אז קצת עם הדורבנות ואם גם ככה הוא לא זז אז הצלפה או שוט.

מזיזים אותו בעזרת...

הגוף זאת אומרת את מגבירה את תנועות העגן שלך ותוסיפי קצת קול אם זה לא עובד דירבון (ולא יותר מידי) ורק אז מגיע השוט

GrEeNwOmAn

New member
דיון בכאילו../images/Emo70.gif../images/Emo175.gif

ס ד ר _ ע ד י פ ו י ו ת : 1. רגליים 2. דורבנות\שוט, כל אחד ומה שיש לו. 3. קול וגוף. אף פעם לא להתייארש!

JustAlona

New member
יש רגלים../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif

תמיד מנסים עם קול/גוף, רק אחר כך שוט, דורבנות או רגלים

אצלכם בווסטרן זה תמיד....

קול ראשון.. לעומת זאת באינגליש הקול זה בעצם זיוף של הרכיבה!!.. בשביל מה להשתמש בקול שיש רגליים?! קודם כל רגליים, ודחיפה עם האגן... אם הסוס לא מגיב אז שוט עם רגל.. ואם גם לזה הוא לא מגיב אז להשתמש בדורבנות... באינגליש לא תראו בתחרויות של הגרנד פרי והבין לאומיות רוכבים שמשתמשים בקול, קודם כל זה שפת הגוף של הרוכב.. ולאחר מכן השימוש בעזרים.. המאמן שלי כל הזמן צועק עלי שאני עושה קליקים עם הלשון והוא אומר לי" "מה את משמיעה קולות כמו ממטרה?! תשתמשי ברגליים!.."

Shai Felton

New member
סדר עדיפויות../images/Emo28.gif

רגליים
קול
שוט או דורבנות רגליים וקול יכולים לבוא ביחד - זה עוזר יותר.

פרסה

New member
מנסיון.. לא שוט ולא דורבנות..../images/Emo122.gif

כן כן הנפילה לפני חודשיים וחצי

חחח גידעון....../images/Emo23.gif |פיצי-צי....|

לפי דעתי הרעיון המרכזי הוא להזיז את הסוס... רגליים שולטות!!![ |רגליים|!!!

למעלה