מה עושים עם עודפי האדרנלין??

מה עושים עם עודפי האדרנלין??

אז ככה... באמצע טיול נחמד כשאני בגליל העליון מגיע ביפר :"דיווח ראשוני : בשעה 13:05 נמסר למד"א ירקון על פיצוץ בפארק המים בשפים....וכו'" עכשיו...כמובן האדרנלין ממריא אל על...אתה עושה חישובים מהירים כמה זמן ייקח לך להגיע...מבין שעד שתגיע האירוע ייגמר מזמן...מדמיין את פארק המים כשהוא מלא עד אפס מקום ופתאום...פיצוץ...משער שמדובר בעשרות הרוגים...ואז מגיע ביפר :"עידכון לאירוע באזור ירקון :מדובר בפיצוץ של מיכל סולר, ככל הנראה ללא נפגעים..." קודם כל...אנחת רווחה ועכשיו...מה לכל הרוחות עושים עם עודפי האדרנלין???

הולכים לקרוע איזה שק איגרוף!

וואי כמה נזק הייתי עושה לאיזה חפץ מסכן... קיצר זאת השיטה שלי..

תאמת מה שאני הייתי עושה

כול חודש אני יוצא למטווחים מהמשטרה- יורה איזה חמישים כדור- ככה מוציא את כל העצבים מכל החודש- ואחר כך יוצא כבנאדם חדש . אני ממליץ לך לתפוס שינה עמוקה של כמה שעות טובות ולהתעורר כמו בנאדם חדש זה הכי טוב

חח שינה לא מוציא לי את האדרנלין

זה משהה לי אותו
חוץ מזה לי יש מטווחים של המשטרה רק פעם בחצי שנה אז...

יאללההההההה../images/Emo3.gif

מי ישמע כבר כמה אתה יורה תאמין לי ככול שאתה יורה הרבה ככה זה מקנה לך ידע מצטבר על הכלי שאתה יורה- בו. ותאמת במטרה לימודי אותי על הנשק מסוג קרבין 10 כדור וגמרנו. שהגעתי לקורס דרך החברת אבטחה שאני עובד איתה למדתי המון המון המון דברים שם זה רק לימד אותי על הנשק

10 כדור? :-*

זה עוזר שאני מארגן את המחסניות...ותמיד יש שם שתי מחסניות מלאות אני ועוד מתנדב... :-X

חח רואה מה זה

עכשיו הקטע הטוב שעד עכשיו הראשי אק"מ במרחב השפלה לא כל כך הקפידו על זה .עד שראש אק"מ של מרחב השפלהנתן הוראה מפורשת וגם הוא מגיע למטווח ללמד ולעזור לאלו שלא יודעים להשתמש בנשק- יש לו המון המון סבלנות הוא יכול להשקיע את כל כולו במתנדב

YTmda

New member
אתה שואל מה לעשות עם עודפי האדרנלין

זו שאלה שאני צריך לשאול, בהתחשב בזה שכשדווח על אר"ן בפארק המים בשפיים, ידעתי שבת דודה שלי נמצאת בו.

2young boy

New member
יצא לי להיות במשמרת באותו הזמן...

ועברו דקות ארוכות מאוד עד שיצא ביפר ראשון על אר"ן ודקה אחרי זה בקשר כבר הודיעו שאחרי שיחה עם מנהל הפארק מסתבר שמדובר בפיצוץ של סולר. מרגע זה עד רגע יציאת הביפר על ביטול עוברות דקות ארוכות. בין 5 ל10 דקות שכוננים שרובם דתיים שומרי חג יוצאים בדרכם אל האירוע, נהגים כוננים מוזנקים גם הם ומקבלים ביטול בקשר ועדיין לא הגיע הביפר על ביטול האר"ן. מה עם אותם כוננים שאין להם אפשרות לשמוע את הקשר של גל ירקון? כן הם נוסעים כמו מטורפים מסכנים את חייהם במלוא האדרנלין.... פשלה? לפי דעתי כן פשלה רצינית מאוד.

חיבת להבין משהו...

הרגע חזרתי מהצפון ואני אפילו לא העזתי להדליק את הפאלפון מה שבטוח לא לכחת ביפר... באמת חשבת לנסוע מהצפון המדהים לשפים?! ברור שאם מול הענים שלי איתה תאונת דרכים(מה שהיה סיפור ליום אחר), האיתי עוצרת וברור מטפלת.. אבל במקום כול כך רחוק שברור שהכוח יספיק.. אולי לא היבנתי את הכוונה אין פה שיפוט.. סתאם שאלתי את עצמי אם זה היה ברצינות..

ואפרופו אדרלנין

לרדת את הירידות לקצרין(אחד מהמפחידות), עכשיו זאות ירידה שגם את אתה רוצה הכי מהר שאתה יכול לנסוע זה 40- 50 קמ"ש דרך מאוד מפוטלת... ואז.... אנחנו רואים באמצע הניתב(נתיב זה נראה יותר כמו שולים).. מכונית סמעקה ביטחון... השניה מהרגע שחבר שלי לחץ על הברקס עד שהאוטו עצר.. זה היה כמו שעה.. ומה שיותר מפחיד היה לראות אם יש משהו באוטו לא יודעת החושך האוירה.. מסתבר שכמו חברלה צעירים וטפישים שלא מכירים את הכביש החליטו שזה נחמד לנסוע מהר.. למזלם ולמזלנו ולמזל כול מי שעבר באותו לילה סגרירי בכביש הכול היה בסדר... בבקשה תזהרו בכבישים יאאלה צ'או

אפרופו תאונות דקכים

אנשים נוסעים כמו מטורפים אין פלא שיש המון תאונות דרכים עם הרבה הרוגים- שהייתי בנסיעה עם קבוצה בכביש בדרום היה שם ערפל לא היה אפשר לראות כלום אותו נהג של האוטובוס שאני מכיר אותו עבדנו הרבה ביחד בטיולים נסע ממש ממש טוב- היה רכב לפנינו- שנסע נורמאלי רכב אחריו בא לתת עקיפה בפס לבן(שאסור לעקוף) כמעט התנגש בנו למזלנו הנהג אוטובוס שנסעתי איתו שם לב למתרחב והאט את הנסיעה שלו. לא חסר אנשים מפגרים

afiksambol

New member
וכנראה שרק אני

קראתי את הכותרת והצלחתי להבין שנשארו לך כמה אמפולות אדרנלין מיותרות בספירת המלאי האחרונה ואתה רוצה לדעת מה לעשות איתן... כנראה שלעשות חג וסופ"ש במתכונת של 8:8 על האט"ן זה כן סוג של שטיפת מח.

D r o r R

New member
לא רק אתה...

אצלי זה ההימנעות ממשמרות בגלל הבגרויות.

למעלה