מה עושים עם שיעול ונזלת שלא מרפה

פרפרית34

New member
מה עושים עם שיעול ונזלת שלא מרפה

אני משתעלת ללא הרף, ומנוזלת ברמות בלתי יתוארו, האם יש עצות לבעיות הנ"ל, למיגור השיעול, והנזלת תודה

3 דברים..

לנזלת - להכין מי מלח בכוס ולשאוף דרך האף. לשים בכוס חצי כפית מלח, מים פושרים ולמלא עד הסוף. לשפוך לכף היד ולשאוף חזק, כדי שהתמיסה תשטוף את הג'יפה. לשיעול - לקצוץ בצל ולשים דבש. הבצל יגיר נוזל. לקחת את הנוזל שנוצר עם כפית ולבלוע. השיעול עוזב מהארומה... לעשות אדים "כמו של פעם", להרתיח מים בסיר, להוסיף מספר טיפות שמן אקליפטוס ולשאוף (לשים מגבת שתעטוף את הראש וכל העסק ליצירת אוהל אדים. תהיי בריאה

טינקטורת שום

לקחת 4-5 שיני שום, לקצוץ אותם לתוך חצי כוס וודקה באיכות טובה (סמירנוף,אבסולוט או דומיהם) ולהשרות במשך 2-3 שעות. לאחר מכן לסנן ולשים בכלי סגור. לקחת שתי כפות ולערבב בחצי כוס מים ולשתות את זה במכה אחת, לחזור על הפעולה כל שעתיים עד להקלה של הסימפטומים.

עוז46

New member
לשיעול שלא מרפה

מרתח - יעני להרתיח 10-15 דקות על להבה נמוכה, בת קורנית (תימוס) מליסה, טיון דביק(תרופת סבתא פילאית), וכל עשב הגינה המתאים וטעים לך- גרניום לימוני, מרווה,ואני מוסיף עשב לימון, נענע חריפה ורוזמרין שיהיה טעים. בצל ודבש יש לחכות לפחות ללילה כדי שיגיר את המיצים כוס תה עם פקק ברנדי הזכרתי?

0 אור 0

New member
התה עם הברנדי זה יותר לכאב גרון

לעומת זה התרופה הסודית שלי לשיעול מתמשך מנוגדת לכל התיאוריות הסיניות העכשויות: חלב חם עם דבש. אצלי זה עובד.

לא בדיוק מנוגד

אמנם חלב לא נחשב ממש ללחות בריאה בעיני הרפואה הסינית, אבל בגדול כשיש שיעול יבש גם ברפואה הסינית צריך ללחלח את הריאות והגרון, החלב והדבש עושים את זה בצורה מסויימת.

למעלה